קצרים ל 17:27 1. אל תראה פחד, אחרת היא עלולה להעלם 2. הסתכל על גגות הבתים, כשאתה מסתובב
T tofit New member 22/2/03 #1 קצרים ל 17:27 1. אל תראה פחד, אחרת היא עלולה להעלם 2. הסתכל על גגות הבתים, כשאתה מסתובב
A adiville New member 22/2/03 #3 יוווווווו......... 1 ממש עומד לי על קצה הלשון........אבל שכחתי !!!!!!!!
A Aladdin Sane newnic New member 22/2/03 #4 2 כנפי עוף (בקארי) - שגעון! (צביקה פיק) And what the f*** are u doing here ???????
A adiville New member 22/2/03 #7 פליז שמישהו יגלה את 1 כי זה קורע אותי כמה שאני קרובה........ זה לא יוצא לייייייייי !!!!!!!!!
A Aladdin Sane newnic New member 22/2/03 #8 אבל צדקתי או לא? צפי לתחקיר מעמיק מחר (עכשיו אני הולך לאכול סטייקים). וכן, גם אני מחכה שסופ"ש הזה יגמר. ועוד אה, כן - וגם
אבל צדקתי או לא? צפי לתחקיר מעמיק מחר (עכשיו אני הולך לאכול סטייקים). וכן, גם אני מחכה שסופ"ש הזה יגמר. ועוד אה, כן - וגם
A adiville New member 22/2/03 #11 יש לי יש לי יש לי !!!!!!!! never ending story ידעתי שיש לי את זה !!!!!!!!!
T turrican New member 22/2/03 #19 אהה.. יפה מאד ../images/Emo13.gif אז פתרו את 2 החידות שלך. איזה תותחים יש בפורום.. תכיני כמה למחר..
T turrican New member 22/2/03 #14 יוהו אלדין ../images/Emo13.gif את השאלה הזו גם אפשר לשאול אותך.. גם אני לא כ"כ רגיל לראות אותך במוצאי שבת . מה עיניינים ידידי?
יוהו אלדין ../images/Emo13.gif את השאלה הזו גם אפשר לשאול אותך.. גם אני לא כ"כ רגיל לראות אותך במוצאי שבת . מה עיניינים ידידי?