קצף בפה

קצף בפה

הכלבה שלי היא חברותית לאלה! היא שמחה לכל אחד ואם נגיד הורים עם ילדים קטנים עושים פיקניק והם מביאים כלב, הכלבה שלי לא תשים לב לאנשים, תאלה עליהם ותלך לכלב! זה לא כל כך קשור, זאת סתם הערה, השאלה האמיתית היא: הכלבה שלי מושכת, אז יש לנו כמו מחסום, אבל הפה שלה משוחרר, רק אם היא מושכת אז זה סוגר לה על הפה וזה מקל לנו על המשיכה, למרות שגם עם זה היא מושכת. היום בטיול שלנו ראיתי שיש לה קצף בפה, לא ידעתי מה זה ואני מודאגת... מי שיכול לעודד אותי בבקשה ובשמחה! תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

כנראה...

אם הכלבה מושכת יותר מדי הדבר מראה שהיא זקוקה לקצת שחרור... לי יש ויימרנר מעורב וכאשר אנחנו יוצאים לריצה אז גם לו מופיע קצף בפה... אני חושב שהדבר מראה על צמאון ומן דרך לקרר את הגוף כי הרי כלבים, לא כמו בני אדם, אינם מזיעים כדי לקרר את גופם אלא ע"י הנשימה הם מקררים את הגוף. הקשר בין הדברים הוא לפי דעתי : הכלבה מושכת וע"י כך נסגר לה הפה, הדבר מפריעה לקרור הגוף וע"י הקצף הגוף מתקרר... מקווה שיש הגיון בדבריי....

be_roo

New member
אם זה הסימפטום היחיד

וחוץ מזה הכל בסדר, וזה קורה רק בטיול, שמדובר בהצטברות של רוק תוך כדי התנשמות ופעילות. ובנוגע למשיכות, א. אני תמיד העדפתי שימוש בקולר חנק, ולא במחסום הזה (שפועל על עקרון דומה), מהסיבה שתוארה בתשובה שניתנה, זה יכול להפריע לכלב בקירור. אבל לא משנה במה משתמשים, זה לא פתרון בפני עצמו ויש לאלף את הכלבה ללכת מבלי למשוך. לבד או בעזרת מאלף מקצועי.

lilithmm

New member
אני מאוד ממליצה לך לקחת שעור אילוף

אולי יספיק אפילו שיעור אחד, ותלמדי את הכלבה שלך רגלי עם רצועה וחנק.

למעלה