קציצות שווארמה

timiהאחת

New member
מנהל
קציצות שווארמה

מעבירה כמה תמונות קציצות מבשר שווארמה עלי כרפס שום בצל ירוק גזר פטרוזיליה תפוח אדמה וקישואים ........

timiהאחת

New member
מנהל
התמונות למעלה מבשר טרי עדיין לא

התחלתי לטגן אותו שימו לב כמה ירקות יש בפנים מה הוא עשיר שולחת לכם כמה תמונות וזו הפעם הראשונה שלי אני מתרגשת כמו ילדה קטנהההההה אז עוד תמונותתתתת ביי. רונית.

timiהאחת

New member
מנהל
בבקשה מתכון עכשיו הקציצות מתבשל

ות שעה ורבע בערך ברוטב עגבניות התמונות הנל לא מגרות מכיון שצילמתי את הבשר שהוא עדיין טרי הבנתוש נתחיל. המתכון הוא טוב לילדים עשיר בברזל ובויטמנים מהירקות שמוחבאים בפנים. חמש מאות גר' שווארמה הודו טחון לא שוק הודו מפורק שימו לב. ביצה שלוש קישואים שלוש גזר תפוח אדמה גדול אחד עלי כרפס מעט עלי פטרוזיליה מעט עלי בצל ירוק מעט קצוצים דק בצל אחד גדול לטגן ולקצוץ לקוביות קטנות יותר ממה שאני חתכתי שלוש שיני שום כתושות מלח פלפל שחור לפי הטעם לערבב טוב טוב לטגן משני הצדדים להוציא מהמחבת ולהכין רוטב " לטגן בצל אחד גדול לקוביות שמזהיב לשפוך שתי עגבניות גדולות במיוחד לקצוץ לקוביות ולטגן בערך עשר דק' ות רבע שעה על אש קטנה במיוחד להוסיף מלח רס' עגבניות שתי קופסאות קטנות , מים עד לגובה תכולת הקציצות להרתיח מים להוסיף מעט מלח ולבשל את הקציצות שעה בערך שעה ורבע ובתיאבון

timiהאחת

New member
מנהל
מבקשים מהקצב

בשר טרי שיטחן מול העיניים שלך שווארמה הודו עדיף של חברת תנובה מכיון שהגידול והמשחטות שלהם שמעתי בסדר גמור. ולציין בפניו לא שוק הודו מפורק-מכיון שבשוק הודו מפורק יש גידים וסחוסים אני לא אוהבת דרך אגב אם אין לך עלי כרפס את יכולה להוסיף רק גזר תפוח אדמה קישואים בבצל שום כתוש ומעט פטרוזיליההאם אין לך בצל ירוק עלים ועלי כרפס אפשר גם במרכיבים הנל מאוד בריא לילדים בגלל כל הירקות ביי בהצלחה.

timiהאחת

New member
מנהל
כן אבל את השווארמה הודו הוא טוחן לך

לקציצות שווארמה הודו-ושוב לא שוק הודו מפורק הוא כבר יידע נשיקות וביי.

timiהאחת

New member
מנהל
לא שיגעת אותי בכלל נהנתי ואם תרצי

עוד משהו אשמח לענות ולהיות סבלנית אלייך כמו שאני יודעת ביי וחיבוק גדול וערב נעים שיהיה לך ביי ביי .

pirge

New member
תודה על המתכון הטעים../images/Emo3.gif יופי שצילמת

pirge

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד. תמשיכי. נהדר.../images/Emo24.gif

timiהאחת

New member
מנהל
בתמונה הנ"ל הקציצות לאחר טיגון

נכנסו לבישול ברוטב עגבניות יצא טעים זהו נמשיך לצלם לכם דברים ואשלח פעם אחת ולא ככה כל כך הרבה רציתי רק לראות איך זה עובר והתלהבתי שהצלחתי יש לי מחשב מקינטוש ולא פי סי למי שמכיר ביייי.

רונית, סחטיין על התמונות! ../images/Emo45.gif וגם

על הקציצות כמובן

למעלה