קציצות ירק ....

קציצות ירק ....../images/Emo53.gif

למי יש מתכונים לקציצות ירק ... מכל הסוגים ... קציצות מכל הירקות.. קציצות רק מקישואים.. קציצות רק מתרד ..

r66

New member
פשוט...לרסק על פומפיה

להוסיף 2 כפות קמח, 2 ביצים, מלח+ פלפל ולטגן במעט מרגרינה/חמאה/שמן עם מכסה ולהפוך.... לכמות כזאת אני מרסקת - קישוא, גזר, 2 תפו"א ואחד בצל קטנטן. אפשר 4לגרד רק תפו"א או רק 4 קישואים ולסנן מהמים. אפשר גם לבשל את תפו"א במים ואז לרסק כמו פירה ולהוסיף ביצים, מלח ופלפל.. וכו'...וכו'...וכו'.... מה זה פשוט..... ללביבות גבינה - אותו דבר גם עם חבילת גבינה לבנה + 2 ביצים + 2 כפות קמח + מלח/פלפל. יאללה - להתאמן

תודה רנוש ../images/Emo25.gif

ומה עם קציצות תרד ...??? האם להכין מתרד טרי ??? או קפוא של סנפרוסט ??? איזה תבלינים מוסיפים לקציצות מתרד ???

מריני

New member
שרוני, יקרה

אני מזכירה לך, לביבות קישואים יש לך במתכונים של הפורום...

r66

New member
אתר מדליק... מלא מתכונים לילדים

מתה עליו ---> ה ל ו ל ....תהנו יש שם קציצות תרד

והנה המתכון "מהלול"

החומרים: חבילת תרד קפוא וטחון שלוש ביצים חצי כוס קמח כפית מרק עוף בצל קצוץ כפית שום כתוש תבלינים לפי הטעם... אופן ההכנה: לערבב הכל לעיסה ולטגן לקציצות בשמן דיי עמוק,

והנה עוד מתכון מ"הלול" לתרד

אופן ההכנה: 400 גר' עלי תרד קפואים (סנפרוסט, חצי חבילה) - מופשרים לערבב עם 200 גר' פטה 2 כפות גדושות פרמזן מגורר 1 ביצה מעט מלח, פלפל לטגן על מחבת עם מעט שמן

לדעתי קפוא

כי צריך לרסק אותו, אז למה לא להשתמש בקפוא מוכן? ואגוז מוסקט נשמע לי טוב עם תרד וגם מלח ופלפל כמובן

קציצות כרובית.

מבשלים כרובית עד שמתרככת (אני מבשלת 3 שעות כמעט). שופכים את המים ומשאירים את הכרובית בסיר. מועכים עם הממעך של הפירה. עכשיו מוסיפים: 3 ביצים 3 כפות מיונז מלח, פלפל במחבת קטנה ממיסים חצי חבילה מרגרינה/חמאה, כשזה מומס לחלוטין שופכים פנימה כוס קמח + כוס מים בהדרגה ומערבבים על אש קטנה עד שנוצרת רביכה. מוסיפים לכרובית. מערבבים היטב. אם התערובת יוצא לך רכה מדי להוסיף עוד קמח עד שנהיה לך נעים בידיים כשאת מכינה קציצות. בשתי צלחות נפרדות: באחת 2 ביצים מעורבבות עם תבלינים ובשניה פירורי לחם רגילים. מחממים סיר עם שמן עמוק או מחבת (מה שנוח לך) טובלים בפירורי לחם ובביצה ושוב בתוך הפירורי לחם ומטגנים. בתאבון!!!!!! באותה דרך אני מכינה כרובית מטוגנת וגם מאותו חומר אפשר להכין פשטידה. אם מוסיפים גבינות או תירס זה יוצא אפילו עוד יותר טעים ואם זה פשטידה 10 דקות לפני הסוף אני שופכת גבינה צהובה למעלה.

למעלה