קציצות דגים מבושלות - לטובת תשעת הימים ולא רק

חנהפ

Active member
1/2 קג בורי טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום
4 בצלים ירוקים קצוצים
1 בצל סגול קטן קצוץ
מלח, פלפל שחור
מכינים את העיסה ומניחים לשעה לספיגת טעמים, במקרר.
בסיר שטוח ורחב מכינים את הרוטב:
3 שיני שום כתושים להלבין בשמן זית
להוסיף כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון,לטגן 10 שניות, להוסיף כוס מים
להוסיף כף אריסה מתוקה, חצי כפית מלח, קופסת רסק עגבניות
וכף מיץ לימון
לבשל
להוציא מהסיר, להניח בסיר כדורים מעיסת הדגים
לצקת עליהם את הרוטב ולבשל 20 דקות, פעם אחת להפוך את הכדורים ברוטב.

זה השתלב לי עם קוסקוס ונזיד ירקות של קוסקוס
IMG_9453.jpg
 
למעלה