קצינים מה הו ההבדל בין מגמות ( נחשון ,מעוז, להב ) של קורס הקצינים?
פ פרוטגוניסט New member 21/2/07 #2 ../images/Emo26.gif נחשון - קצונת "ג'ובניקים"; מטה, מודיעין וכו'. מעוז - קצונת תומכ"ל; אני לא לגמרי בטוח מי מגיע לשם, נדמה לי שקא"רים בין השאר. להב - קצונת לוחמים; כאשר כל אחד ממשיך להשלמה החילית במקום הרלוונטי. אאל"ט החי"רניקים נשארים בבה"ד 1.
../images/Emo26.gif נחשון - קצונת "ג'ובניקים"; מטה, מודיעין וכו'. מעוז - קצונת תומכ"ל; אני לא לגמרי בטוח מי מגיע לשם, נדמה לי שקא"רים בין השאר. להב - קצונת לוחמים; כאשר כל אחד ממשיך להשלמה החילית במקום הרלוונטי. אאל"ט החי"רניקים נשארים בבה"ד 1.
H herop New member 21/2/07 #3 אז... תאורטית אם אני עובר קורס במגמת נחשון ולוא בלהב אני גם אוכל להיות קצין חי"ר ( אחרי השלמה מתאימה ) ?
אז... תאורטית אם אני עובר קורס במגמת נחשון ולוא בלהב אני גם אוכל להיות קצין חי"ר ( אחרי השלמה מתאימה ) ?
פ פרוטגוניסט New member 21/2/07 #4 לא. בכוונה בהשלמה, זה ששריונרים הולכים להשלמה בביסל"ש, הנדסה בבהל"צ, נ"מ בביסנ"מ וכו'. אבל קודמים לזה התכנים בקורס.
לא. בכוונה בהשלמה, זה ששריונרים הולכים להשלמה בביסל"ש, הנדסה בבהל"צ, נ"מ בביסנ"מ וכו'. אבל קודמים לזה התכנים בקורס.