קצ'ורה

niravital

New member
קצ'ורה ../images/Emo13.gif

לא יודע מה איתכם, אבל אני נשפכתי מצחוק בקטע שריינלדו ואזקיאל היו שניהם ערומים בבית של ברנרדה !!!!!!!! חחחחח, איך היא סובלת, ושניהם כאלה מטומטמים, עם זה ששדדו אותם
כמובן שיש את מצ'ה המסכנה, שאני באמת יכול להבין אותה... מצד שני, אני לא כ"כ אוהב אותה כי היא ה"מתחרה" של נטי
כל פעם שהיא זורקת את ברונו, אח"כ היא רוצה אותו שוב - שתחליט כבר!! ברונו הזה גם לא ממש החלטי
קודם הוא רוצה את קצ'ו, אבל לא רוצה לסיים את הקשר שלו עם מצ'ה ועכשיו הוא שוב מתגעגע אל מצ'ה, ומתייחס מגעיל לקצ'ורה - לא בסדר!! למרות שהיא כל הזמן מתחמקת ממנו, אז כמה אפשר לנסות?? ולסיום, המצפון של קצ'ורה הרבה יותר חמוד (כן, גם משוגע) מזה של ברונו

evglev

New member
בהתחלה חשבתי

שאזקיאל רצה לבוא עירום בכוונה והמציא סיפור על השוד אך כשריינלדו בה הבנתי שזה אמיתי, ממש מצחיק הקטע שהם מחסים את... כדי בקושי רב. באמת מצ'ה ממש לא ברור מצד אחד היא לא מוכנהל לסוח ומצד שני היא לא מוכנה לוותר וגם ברונו מה הוא שומר כל כך על מצ'ה הוא שם לב שהוא לא אוהב אותו אז מהו כל כך מיתאמץ להשלים איתה אם ממילא הוא לא מאוהב בה וממש אהבתי איך שמצ'ה נזפה בברנרדה מצד אחת היא מתעבת את קצ'ורה ונגעלת ממנו אך כשזה נוגע לכסף היא מחבקת ומנשקת אותה באמת גועלי מצידה, אם כי חבל לי על ברונו וקצ'ורה שכל מאמציהם היו לשווא ומה ג'וזפה נוזף בביתו אם הוא יודע בשביל באה מה הוא באמת חשוב שהיותו של ברונו נשוי (זה שקר, אך ג'וזפה אמין) יעצור בעדה? והרמןעכשיו ממש ניראה מגוכך מה שהוא כעס על אבא שלו, כי לנטוש אישה וילד בגלל חובות הימורים ולגרום להם לחיות בעוני זה מעשה מחפיר אך להפליל חף מפשע ברצח רק כדי לגנוב כסף זה גרוע מזה עשרות מונים.

למעלה