קצונה..

Amazing18

New member
קצונה..

אם אין לי את הנתונים לצאת לקקצ , אבל אני יודעת שעם המלצות מפקדים ומפקדת יחידה אני יכולה לקבל פלוס רציני. ההעניין הוא שגם המתאם שלי 0, ככה שזה כבר פחות קשור לקבא... השאלה היא אם אפשר להציק להם ולהוציא אותי ואם כן מה עושים?

eitanp2

New member
להציק תמיד עוזר...

במיוחד שהיה רמטכ"ל עם 0.... בהצלחה

Amazing18

New member
כללי ../images/Emo6.gif

מה זה המדור איתור? ואיך אני מדיעה אליו? דרך השלישות או ישירות אליהם?

josie1986

New member
טוב, במקרה גם אני הייתי חכ"ל

ואמנם לא הייתי חריגת נתונים, אבל אני מכירה קצת את המדור ויכולה לנסות לעזור. דבר ראשון פני למפקד שלך ועדכני אותו שאת מעוניינת לצאת לקק"צ. בעיקרון, הוא אמור לתפעל את כל הנושא, החל מהשלישות וכלה במדור איתור חכ"ל ששוכן לו במחה"ס בשלישות ברמת גן. אם הוא לא ממש עוזר אז פני בעצמך לשלישות שלך והם יבררו עבורך את הנושא מול אותו מדור איתור שהזכרתי. במידה והתשובה של מדור איתור לא תהיה לרוחך, תוכלי לפנות בעצמך לקמ"ט קק"צ שאחראית על יציאה לקצונה של חכ"ל ולברר איתה כיצד בכל זאת על אף חריגותך תוכלי להתראיין בוועדת חריגים. וזהו. אה, כמובן שאם זה לא יעבוד הכי טוב לערב דרגות גבוהות.

josie1986

New member
אממ...

שנה בדיוק? או קצת פחות/יותר? זה קריטי, אם את לא רוצה להיות חריגת פז"ם.

Amazing18

New member
עוד שבוע שנה..

לא מותר לצאת עד חצי שנה לפני שחרור? או שמונה חודשים? או שאני מערבבתת את זה עם הוואוצשר של הפסיכומטרי?

josie1986

New member
מותר לצאת בכל שלב,

השאלה כמה קבע תצטרכי לחתום בתמורה (כדי שצבא יוכל לנצל את הזמן שלך כקצינה). בכל מקרה בנות יכולות עד שנה ו-3 (אולי 4) לצאת לקצונה כרגיל, עם התחייבות מראש ל-9 חודשי קבע. לאחר מכן בכל שלב שייצאו עד תום שירות החובה שלהם - יתחייבו לשנה וחצי. אם ייצאו במהלך שירות קבע - יתחייבו למשך שירות משתנה (תלוי בסמכות). אם את רוצה לצאת בטרם תהפכי לחריגת פז"ם, תצטרכי לצאת במועד פברואר, הלא הוא מועד הקק"צ הקרוב. ממליצה לך בחום להתחיל להזיז את ענייניך השלישותיים לקראת זה

Amazing18

New member
יאא לא נכון

אין מצב שאני יוצאת בחורף. זה נראה לי שואה. אוף. אבל גם לחתום שנה וחצי לא מתאים לי. כל כך לא... יש לך איסיקיו או משו? ני רוצה להסביר לך ת'דילמה שלי ואנלא רוצה למסור םרטים פה..

למעלה