קצה לאחיזה

• פותח הנושא 2d
  • פורסם בתאריך

2d

New member
קצה לאחיזה

היי ההיתי מבקש לדעת מה הסיכויים לקשר בין בת מזל טלה לבן מזל דלי נראה כי הקשר כל הזמן נמצא במבחן משני הצדדים אך שני הצדדים מצהירים על אהבה שיש רק בסרטים , מה אוכל לעשות בכדי שנוכל לדלג לשלב הבא מבלי לפגוע אחד בשני , האם האהבה באמת מנצחת בסוף?????? 2D

תשובה

נראה על פניו, ששניכם מפחדים לפגוש באמת האחד את השני לעומק, פגישה שהיא לא תמיד קלה. כל אחד מכם פוחד להפגע, ומעדיף הצהרות למיניהן על הצורך להתגבר על הפחד, ולא להפגע בזמן הפגישה. לדלג לשלב הבא לצערי אי אפשר בלי להפגש באמת, כלומר בגובה העינים, כשכל אחד באמת חושף את עצמו. בלי זה - הקשר באמת יראה כמו משהו מקרטון, עם הרבה הצהרות אבל חוסר כסוי. אבל.. זה כבר לא מקום כוכבי, אלא בחירה של כל אחד מכם, שכן אישית אני מכיר גם הרבה דליים וגם הרבה טלאים שאין להם בעייה עם הנושא. אז מה נשאר ? הרבה אומץ להפגש,או.. להמשיך הלאה.

2d

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo51.gif

תודה עזרתה לא עזרתה את זה ידעתי בתוך תוכי כבר קודם אתה צודק, ניסיתי אין ספור פעמים להתקרב אליה יותר ולדבר עמוק עמוק מתוך הלב איתה אך כל פעם נעצרתי בדקה ה 99 בגלל החשש שאולי זה יגרום לנזק הפוך והיא תתרחק ממני ואני אאבד אותה אני לא מסוגל לקחת את הצ´אנס הזה אני לא רק אוהב אותה אני גם מאוהב בה נשארתי מבולבל..... אבל בכל אופן המון תודה 2D

למעלה