נקודת מבדק.
T TheIllustrator New member 10/5/02 #15 בניין מגורים בהרצליה... די דומה למגדל השרון שבשיכון ל´ בת"א, רק ללא הגג המשופע.
S Secular New member 10/5/02 #25 זה נראה כמו רשת דייגים../images/Emo6.gif אני זוכר שתמיד שאני מגיע להרצליה עם הרכבת אני מבחין בייצור המוזר הזה...
זה נראה כמו רשת דייגים../images/Emo6.gif אני זוכר שתמיד שאני מגיע להרצליה עם הרכבת אני מבחין בייצור המוזר הזה...
S Secular New member 10/5/02 #24 שמתם לב שליאור נחשף בפעם ה-1!!!../images/Emo6.gif יש השתקפות שלו על האוטו,ליאור,זהו!!עכשיו כולנו יודעים איך נראה השפם שלך
שמתם לב שליאור נחשף בפעם ה-1!!!../images/Emo6.gif יש השתקפות שלו על האוטו,ליאור,זהו!!עכשיו כולנו יודעים איך נראה השפם שלך
K kyle New member 10/5/02 #23 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
S Secular New member 10/5/02 #30 די!!!!!! אתה גונב את כל המכוניות שלך??! אני לא מבין,קודם היתה לך אלפא רומיאו שבטח גנבת מהרצליה פיתוח שאתה מבקר בה כל הזמן,אח"כ את החיפושית שקנית בטח בשוק בעזה ועכשיו עוד מכונית?!מה יהיה?!בסוף יתפסו אותך,לא חבל ?!?!
די!!!!!! אתה גונב את כל המכוניות שלך??! אני לא מבין,קודם היתה לך אלפא רומיאו שבטח גנבת מהרצליה פיתוח שאתה מבקר בה כל הזמן,אח"כ את החיפושית שקנית בטח בשוק בעזה ועכשיו עוד מכונית?!מה יהיה?!בסוף יתפסו אותך,לא חבל ?!?!