קצב קצב

מממאיה35

New member
קצב קצב

שמתי לב שאני בקצב מטורף של פאזלים בחודשיים האחרונים. מאז שחזרתי הספקתי כבר 6 פאזלים, 3 של אלף ו של 500 (אבל ה M&Ms הוא כמו שניים
). בכל מקרה אני מכינה פאזלים לדירה החדשה, יהיו לי בה מלא קירות
אז אתמול סיימתי את הפאזל השני שיש לי בסדרת החתולים המוזהבים. היה יותר קשה מהראשון ועם זאת עדיין קליל וכיפי. אוהבת גם את התוצאה. הנה תמונות תהליך ההרכבה. מסגרת

מממאיה35

New member
עוד יותר כיף

כמו שאפשר לראות עבדתי לפי צבעים. היה כיף! שרית נחה לה ליד הרדיאטור ולא התערבה בכלל בכלל, וגם לא קינאה שאני מרכיבה את "אח שלה"..

cookiem

New member
מקסים ומהרדיטור רק פסטרמה תזיז אותם../images/Emo3.gif

מממאיה35

New member
והבא בתור

נעמי, את הרכבת אותו בעבר, לא? מרכיבה אותו לפינת האוכל..

123נעמי

New member
זה המולן רוז?

אני לא כל כך מזהה את התמונה - כהה זה זה עם הבקבוק יין? אם ככה אז - כן הרכבתי אותו. הוא יפה בעיניי בהצלחה ותרכיבי לאט - בקצב הזה את תגמרי לנו את כל הפאזלים בארץ

מממאיה35

New member
כן, זה הוא..

ואתמול קניתי (
) את החיים פנורמי ב 3000 וגם את התמונה של האישה האפריקנית <לזכות ראובן יאמר שעשה לי הנחה יפה>. האישה מתאימה לי בול לפינת האוכל החדשה שתהיה לי (טפו טפו..
)

מממאיה35

New member
../images/Emo178.gif

שקעתי בפאזל, לא הרגשתי שהתקדמתי בכלל. פאזל די קשה, צבעים כהים, קשה להבחין בין החלקים מי לאן (זה כל הקטע בפאזל, לא?
) בכל מקרה שקעתי, היה טלפון, הלכתי לענות. חזרתי ונדהמתי לראות שלמרות מה שחשבתי - התקדמתי די יפה..

123נעמי

New member
איזה קצב הרבצת - כל הכבוד../images/Emo47.gif

אני אוהבת את צילומי ההתקדמות בהרכבה
יצא מקסים.

shely50

New member
מדליק!../images/Emo2.gif../images/Emo39.gif

פאזלים מדליקים, כולם! אהבתי את הסידרה של החתולים. אולי בעתיד אעשה אותם. בשלב זה אני "רוויה" (במיוחד אם אזמין את ה"פרפר"). אין יותר מקום בארון (אני צריכה להתחיל לזרוק בגדים, כדי לפנות מקום לקופסאות פאזלים שמחכים בתור...). תמשיכי להנות ממעשה ידייך, ובהצלחה בדירה החדשה!

למעלה