קפת!!!!

קפת

New member
לריסה! קושקוש!

איפה חיבוק? איפה נישוק? איפה ליקוק? קטן? נכון התגעגעת אלי, עיוני, רוסיה דמיקול שכמותך? מה את יודעת, לריסה, היתה פה כזו מתקפה של משובצים לפני כמה שבועות שלידם את ניראת כמו דובון מחמד. תחזרי, טיפשה. אני אעשה לך את המוות ויהיה אחלה. גמרת כבר את התואר שלך, או שמצאת איזה שוגר דדי שיקנה לך אחד בשקל תשעים?

Ricca

New member
קפת קפת

צ'מעי.. מאסתי בדמותי הווירטואלית, ואני עסוקה מידי בכדי למצוא לי אחת אחרת, אבל נחמד שחשבת עלי. הלוואי עלי שוגר דדי. מתאים לי אש, את אולי יודעת איפה מוצאים אחד?

שיט, גנבה לי את הפוסט זאתי

מי שרוצה לראות מה זה באמת דו וגינאלית http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/502/762.html

VCube

New member
היי בוגו

לא מתאים לך התעתוק הזה. ואגב, זה לא דו-וגינאליות, זה רק שני שקי הריון. ולחשוב שאחותי הייתה יכולה להיות מבוגרת ממני רק בשלושה חודשים...

היי קוביית ניצחון

היא כן דו וגינאלית, תקרא שוב. שני שקי הריון זה בכלל לא אישיו, זה קורה לחלק גדול מהתאומים. סמוך עלי - אני אומרת את זה לא מניסיון. אמרת שם תעתוק? אצלנו בזנות ההוליסטית אין מושג כזה. הכל כולל הכל* זה השתקפות של התודעה. אגב, נשארו מארזי צ'אקרות מעודפי ייצוא במבצע. רוצה? אני אעשה לך מחיר. * כולל הכל אבל לא מע"מ.

בכלל לא סתום הזכר הישראלי

למרות ידיעתנו הברורה שהוא לא מסוגל בכלל לחשוב, אבל חישוב תוצאות עתידיות הוא בהחלט מסוגל לעשות לפני שני עשורים היתה תופעת "גניבת הזרע", מאז כל המזיינים משתמשים בקונדון, או דואגים שהבנות ימצצו וגם הם עושים לבנות ביד או מוצצין להן לחילופין, וכך אין סיכוי/סיכון לילד בלתי רצוי. אבל האיום הרציני הוא כמובן גדודי החדוריות החייבות לממש את זכותן הטבעית לאמהות, ואח"כ את זכותן הטבעי לזכר שיפרנס את הצאצא. מי יתקע כף לגבר הישראלי שהמצב הבריטי לא יגיע לפה, כמו שאני מכיר את האסרטיביות של הנקבה הישראלית הממוצעת בת ה- 40+ המודעת לעצמה ולזכויותיה, כבר עכשיו כל תורמי הזרע בעשור האחרון חייבים לדאוג למצבם הכלכלי העתידי. חוצמיזה - 220 ש"ח לפליטת זרע? זה אומנם יותר ממה שמשלמים לזונה ברחוב אני מניח, ובכל Zאת?!

קפת

New member
יש לי יד ראשונה מרופא, מצב מצוין

טרומפלדור היה גיבור.

זה כי הם שוביניסטים, החארות

מיליון פעם באתי ואמרתי להם, צ'מעו, אני מוכנה לתרום. יש לי אחלה זרע, אורגני והכל. אבל הם, הקקות, אמרו, לא תצליח לעבוד עלינו בוגו. ישר אנחנו קולטים שיש לך קול של בחורה.

opoli

New member
רגע רגע

הזרע שלך זה לא זרע הפורענות מהאייטם הקודם???

opoli

New member
צודקת

את יודעת, היה לי יום קשה במשרד, המכונית נתקעה, נפלתי לתוך שלולית והכלב אכל לי את השיעורי בית תתחשבי!

למעלה