קפת,

קפת,

שאלה לי אליך. ניסיתי למצוא נוסחה לפיה את מחשבת את הזמן בין הודעה שאת כותבת, לבין שאת עונה לעצמך. את יודעת, פתרן כזה. אז נכון שיש לי בעיה עם פנתרים, אבל ניסיתי ממש, ממש חזק ועדיין לא מצאתי. מה את אומרת, ללחוץ יותר חזק?

קפת

New member
או שתלך להזדיין

יש פה אחת שלוקחת רק שתי שקל. אגב, ללחוץ זה לא מומלץ, זה חוסם ורידים ועורקים. אבל אם תשפשף יותר מהר, מי יודע... אולי יצא שד?!? וחוץ מזה, מה אתה עושה מול המחשב, אתה לא אמור להיות סגור באיזשהו מקום?

קפת

New member
הזהרתי אותך שאם תברח (או לא תגמור מהצלחת)

יבוא שוטר. הזהרתי או לא הזהרתי. עכשיו יש פה גם זונה וגם שוטר. וכל הפורום הזה מתחיל להיראות כמו תפאורה להפקה מחודשת של קזבלן.

איזה שוטר בראשלך? זה היה מתרימים

וקפת, אני כבר אמרתי לך שזו לא דרך. בשביל כסף צריך לצאת לעבוד. את לא יכולה להמשיך לעבור מדלת לדלת ולבקש כסף!

לידיעת כולם, המחיר עלה!

הזונות מעבר לכביש (ואני מתכוונת לזונות אחיותי למקצוע ולא ל"זונות" במשמע "חארות", אם כי הן בהחלט עונות גם על הגדרה משנית זו) עשו לי "התערבות" ואמרו שאני שוברת את השוק ושאי אפשר להמשיך לעבוד ככה ואם אני לא איישר קו עם המחירים שמעבר לכביש הן ישלחו אלי את אבולעפיה ובניו (לא אלו מהפיתות) והללו ישברו לי את כל העצמות בגוף - אבל את כולן! חככתי בדעתי איך לנהוג בזונות ובאמא שלהן הזונה. בהתחלה רציתי לשלוח אליהן את מושיקו (עפיה) ושלוימלה (סרנגה) אבל הם סרבו להצעתי לשיר דואט לזונות מחשש לשלום מחלצותיהם. לא היו לי יותר רעיונות, מה גם שכל מבצע ה"שתי שקל" לא עלה יפה, ובמקום להניח ידי (סוף סוף) על מטבע של שני שקלים טבין ותקילין, נמלא ארנקי המרוט בעשרות מטבעות של חצאי שקלים ועשרות אגורות שהקמצנים הבוגדניים אפילו מתביישים להשאיר בתור טיפ למלצריות. (הן כנראה מרוויחות במטבעות של שני שקל הזונות! (במשמע חארות ולא במשמע אחיותי למקצוע - תעקבו ראבאק, הן מלצריות, לא זונות! כלומר הן זונות אבל לא מהסוג הזה!) אני וויי (אינגליש), החלטתי לשחות עם הזרם ולהעלות את המחיר ל"חמש שקל". אולי אני אנסה לעבוד במלצרות. מכירים מקום שצריך זונ, אה, מלצריות?

שמעי נא שומו, הפסיקי לפזז ולחלום על סטיפות

הלקוח מ. שביקר אצלך וצרך את שרותייך (נסי להזכר בין כל המאות, היה לו הבל פה של בצל ירוק וחולצת טריקו של הסוכנות הציונית. אם אני לא טועה הנ"ל שילם לך במה שהסתבר אח"כ כמדליון כושל שהסוכנות הנפיקה לרגל יומהולדת של שמחה דיניץ ז"ל), ובכן, הלז התלונן במשרדי המועצה לצרכנות כי את העלית את התעריף משתי שקל לחמש שקל בן לילה וזאת מבלי לשנות כהוא זה את החבילה שאת נותנת. במועצה בדקו ומצאו שאסור עלייך לשנות תעריף כי אין עילא לכך. אותם חומרי גלם, אותו פס ייצור, והמוצר נמצא ממילא במחסן או בחושא או ווטאבר. מתי כן תוכלי לשנות את התעריף? אם תשני את החבילה שאת מעניקה לצרכנים, או אחרי שתתרפטי ותתקמטי ותחול פגיעה ממשית בשסתומי היניקה/שטח הפנים הפנימי/היכולת לעמוד ר/ מצב הברכיים וכו'. או אז תצטרכי לשפץ ועל המוצר המשופץ תוכלי לגבות סכום חדש. בכלאופן, התעורר בעניינך פולמוס קטן ואל תתפלאי אם פקידי לשכת התמ"ס יבואו לערוך אצלך אינספקצייה מקיפה. הזהרי מלגבות מחיר נמוך מדי. פחות משתי שקל יהווה חשד לשוחד. בידידות מ. נמאסתי.

אני פורשת

מעסקי השרמוטולוגיה. דואבת לי הווגינה וקיבלתי מחזור וממילא הלקוחות החרדים שלי מנדים אותי השבוע. אי אפשר להתפרנס בכבוד ככה. אני מתעתדת לפנות למה שנקרא במחוזותינו "חברת השמה לאקדמאים", אולי הפעם יאתרו עבורי משרה ההולמת את מעמדי (כבת למשפחה בורגנית ממוצעת מחולון) ואם אשחק נכון בקלפים שחולקו לי (חזה גדול ולוע עמוק) ואמצוץ לפונקציונרים בעלי עמדות נכבדות, אולי כך אוכל, את לסט (אינגליש), לכלכל את חתולי בכבוד הראוי להם (כחתולי רחוב גאים שנאספו מאשפתות) ונעבור לאכול טונה מקופסא (כן, נעבור - גם אני) במקום אוכל יבש משקיות, פיחס!

באלוהים שלנו*

* שלנו - שלי ושל אחי ולא שלנו- יענו יש לך אלוהים. את מזה חזקה בזונות והאבלה במחירים. ניתן להסיק מזה שעד עכשיו היית מסורסרת וכל פרץ הדאווין ששפכת לנו על שליטה במחירי השוק יוצא מווגינה מפותלת** ** ווגינה מפותלת היא היא הבסיס להכפלת ווגינה ( מצטער קפת לא יכולנו לשמור יותר ת'סוד ).

קפת

New member
דונט יו דאבל ואגינה את שאר העולם, יא גמד

דוכוסית יש רק אחת. חפשו במילון הפורום. אין לי כוח ללנקק. וזה לא קשור לליקוקים, שומו6. סוטה. איזה קלפים חרא חרה חילק לך אלוהים.

קפת, קפת, קפת... ככה לא

מנצחים בפוקר! את תשארי ערומה בסוף! (בעצם, כנראה שאין לך בעיה עם זה). את מאמינה לכל מי שמספר לך על הקלפים שלו? זה שכתבתי שקיבלתי חזה גדול ולע עמוק לא בהכרח אומר שזה נכון! את לא רואה את הטיקים בעין של ה"עמוק" ? את לא שמה לב לכך שה"ג" ב"גדול" רועדת? נו באמת, ממך קפת הייתי מצפה למעט יותר רגישות (ולא לפניצילין)

קפת

New member
סתמי*

כשאני אומרת שאלוהים חילק לך חרא חרה קלפים זה משום שאלוהים חילק לך חרה חרא קלפים, ולא בגלל הפרקינסון או השדיים המדודלות שלך. אני אמרתי, אז זה ככה, ועדיף שתאמיני לי, כי אני מבינה גם באלוהים וגם בקלפים, והכי הרבה אני מבינה בסטרפטוקוקים. אגב, זו מחלה שאמורה להיעלם בדרך כלל אחרי גיל 15. כנראה שאת ממש ממש, אבל ממש מפגרת. או בת פחות מחמשרה. *רק ככה אפשר למנוע מהסטרפטוקוקוסים שלך לבלוט החוצה. את יודעת שיש גם סטרפטוקוקוסים אלימים, שיכולים להכחיד תרבויות שלמות בחמישה דקות, נכון?

למעלה