לידיעת כולם, המחיר עלה!
הזונות מעבר לכביש (ואני מתכוונת לזונות אחיותי למקצוע ולא ל"זונות" במשמע "חארות", אם כי הן בהחלט עונות גם על הגדרה משנית זו) עשו לי "התערבות" ואמרו שאני שוברת את השוק ושאי אפשר להמשיך לעבוד ככה ואם אני לא איישר קו עם המחירים שמעבר לכביש הן ישלחו אלי את אבולעפיה ובניו (לא אלו מהפיתות) והללו ישברו לי את כל העצמות בגוף - אבל את כולן! חככתי בדעתי איך לנהוג בזונות ובאמא שלהן הזונה. בהתחלה רציתי לשלוח אליהן את מושיקו (עפיה) ושלוימלה (סרנגה) אבל הם סרבו להצעתי לשיר דואט לזונות מחשש לשלום מחלצותיהם. לא היו לי יותר רעיונות, מה גם שכל מבצע ה"שתי שקל" לא עלה יפה, ובמקום להניח ידי (סוף סוף) על מטבע של שני שקלים טבין ותקילין, נמלא ארנקי המרוט בעשרות מטבעות של חצאי שקלים ועשרות אגורות שהקמצנים הבוגדניים אפילו מתביישים להשאיר בתור טיפ למלצריות. (הן כנראה מרוויחות במטבעות של שני שקל הזונות! (במשמע חארות ולא במשמע אחיותי למקצוע - תעקבו ראבאק, הן מלצריות, לא זונות! כלומר הן זונות אבל לא מהסוג הזה!) אני וויי (אינגליש), החלטתי לשחות עם הזרם ולהעלות את המחיר ל"חמש שקל". אולי אני אנסה לעבוד במלצרות. מכירים מקום שצריך זונ, אה, מלצריות?