קפת, ציירי לי כבשן

קפת

New member
תגידי תודה

שאני לא מפנה אותך לנווה דקלים. מי אמר פינוי ולא קיבל?

בורגניה

New member
מה רע?

אההה...נווה דקלים נווה דקלים נקטוף ליזיאנטוסים נאכל תרנגולות צלויות עם התאילנדים נצייר בשמן על השמים. (בורגניה בטריפ משנות השישים)

קפת

New member
באמת מה רע?

אין כמו ריח של מתנחלים מזיעים על הבוקר (עם טאצ' של ארומת צמיגים שרופים). (קפת, בטריפ על סרטים שמייצגים את שנות הששים)

softy

New member
בעיקר

כשהוא מתערבב עם ריח של שוטרי מג"ב דרוזיים עטויים בסרבלים שחורים מבד גורטקס שנושם רק לצד אחד.

בורגניה

New member
זיעה מרוכזת

נפלא! *מקיאה בחן* קפת, היית עושה אורק? (בורגניה בטריפ על טולקין)

קפת

New member
נראה לך?

אני הולכת ישר לטופ: או אורגיה עם כל תשעת הנאזגול, או פדיקור לסאורון. (קפת, מיטלקנת בחדווה, וגם ממלאת את ההוראות שמשאירים לה, כי כזו היא קפת: נחמדה, צנועה וצייתנית)

קפת

New member
ברור שלא, אחרת הייתי מושלמת

והנה גם לינק לתפארת הבורגניה. זה ישנה את חייך, באחריות.

softy

New member
19/7/2003

היה יום מפנה בהיסטוריה האינטרנטית זו הכתובה בפורומים הזויים וזו המדוברת על יד מכונות הקפה במשרדים המהודרים והממוזגים של המתעשרים החדשים האלטיסטים ברחבי העולם הקפיליסטי החזירי. אין ספק שהעולם הוירטואלי כבר לא יראה שוב אותו הדבר.

א י ל ה

New member
ואני אומרת

כל יום לומדים משהו חדש. בחיי. אני לא היה לי מושג ש"דואר אלקטרוני" הוא מינוח צרפתי. אני למשל, אם היו מבקשים ממני להמר על המינוח הצרפתי לאימייל, הייתי הולכת יותר לכיוון של "מיילה אלקטריסיטה" או משהו כזה. אבל זו רק אני.

בורגניה

New member
או למשל:

קוקי סנט מייל (בורגניה על משקל קוקי סנט ז'ק) מה דעתך, מה פטיט פופה?

בורגניה

New member
../images/Emo186.gif

העיקר שתקפידי על טבעת רחם,(מיי פרשססססססססס) אני לא אוכל לעמוד בעוד סאגה בנוסח "שר הטבעות- דור ההמשך", כמעט ונפחתי את נשמתי הטולרנסית עד שצמד הגמדים משופמי הרגליים הואילו להגיע לאותה מדורה של שר האופל וגם שם גולום לקח עוד כמה דקות מסך של המתנה.

קפת

New member
פרשס

אם את מבססת את הידע הטולקיניסטי שלך על הסרט, אין לי אלא לרחם עליך, עם או בלי טבעת. הסרט, כמו כל סרט שמתבסס על יצירה ספרותית, הוא תעתיק חיוור, דהוי, לא מדויק אם כי לא לגמרי מאכזב של האור הגנוז. קפת, שרוטת טולקין חסרת תקנה, מאז עמדה על דעתה המעורערת וכמעט נפלה לבוץ

הסרט נושא עימו איכויות נוספות

תיאורי הקרבות בסרט עובדים טוב יותר מתיאוריו של טולקין. האלימות והפחד נמצאים בסרט הרבה יותר מאשר בספר

קפת

New member
נכון

הבלוטות עובדות בסרט שעות נוספות, אבל כשאתה קורא את התיאורים המורכבים, הרב-רובדיים בספר, אתה מקבל הרבה יותר מאשר שטיפות של קורטיזול ואדרנלין. אתה נע במטוטלת רולרקוסטרית של רגשות סותרים, מעורבים, וחווה את החוויה במישורים שונים של רגש, תודעה, אינטלקט אצטרה.

בורגניה

New member
אלווו..., בוודאי שקראתי את הספרים

לפני המון שנים ובבריטית מדוקדקת אינקלודד דה ספר השירים של טום בומבדיל, אבל תתפלאי, חשבתי שהסרט לא פחות טוב ובמקומות מסויימים אפילו מרטיטים יותר, ג'קסון עשה עבודה סופר דופר אלגנט.

מציץ

New member
הפעם.....

לא יודע על מה אתם מדברים סרט?. ספר? גם וגם??. לאשמעתי לאראיתי לאקראתי על הגולום מפראג שמעתי פעם.

למעלה