קפריסין...

clubhead

New member
קפריסין...

חבל חבל חבל... שבגלל חוסר אחריות של אנשים המשטרה הגיע והאירוע הסתיים לפני שתוכנן. בסה"כ היה נחמד, מסלול שדורש הרבה מייומנוית נהיגה ולא מנוע עצבני וראו את זה בתוצאות אני חושב. חבל שחלק מהמכוניות לא הספיקו לעשות את המסלול, וחבל שחלק ברחו (לאיפה נעלמה ה-MR2??). בסה"כ היה אירגון די יפה אבל שוב...חבל שזה נגמר ככה

Turbomini

New member
פעם ראשונה ב"קפריסין"...

הודות לחבריי הטובים, הגעתי היום לראשונה ל"קפריסין". מה אני אגיד לכם... כיף כיף כיף. במדינתנו שכוחת אל בכל מה שקשור לתרבות מוטורית, ודבר שכזה... פשוט תענוג. רב תודות למארגנים, ושלום פעם נוספת למשתתפים. תודה על האווירה הנחמדה, ועל הגישה הידידותית. שמחתי להכיר את מי שהספקתי להכיר, ומצפה לפעם הבאה. לסיום, ברצוני להתנצל בשם המיני מיינורים שהופיעו על הביצוע הלא ממש מבריק. אנא אל תשפטו, אנחנו בסה"כ חדשים בעסק. עד הפעם הבאה ניקח כמה קורסי נהיגה ונתגבר את הייצוג. שוב תודה ולהתראות בפעם הבאה. בוריס

Yonic106

New member
באמת היה טוב

ממש כל הכבוד לאנשים שאירגנו, אני מאוד נהנתי. חבל שזה נגמר ככה, כי באמת היה מצויין, טוב לדעת שיש עוד הרבה אנשים ב"ראש" שלי.. ושוב, תודה לכל מי שאירגן. אגב, מי זה עם ה206 GTI האדומה??

clubhead

New member
אם נשכח לשניה מב-206 האדומה

שעליה עשו את הזמן הכי טוב אני חושב, הביצוע "המרשים" ביותר (אבל ללא ספק המהנה ביותר לקהל) היה של הקוואליר, שנהג שלה הוגדר כ"מתאבד שיעי" ע"י מספר אנשים (אני מקווה שהוא לא יקח את זה ללב)...

OmerE

New member
ה-206 GTI האדומה

היא של שלומי. דני עשה עליה את הזמן הטוב, אתה מכיר אותו מהפורום הזה.

ran levi

New member
"קפריסין"

אני כבר נמצא בפורום המון זמן (יחסית) ואין לי מושג על מה מדברים בכל פעם שמוזכרת המילה "קפריסין" האם יש פה מישהו שיכול להאיר אור על העיניין הזה (אם זה מידע חסוי אפשר להעביר לי אותו למייל: [email protected] ) מקווה לקבל תשובה.

למעלה