קפריסין או ארה״ב

קפריסין או ארה״ב

הי,
אני מתלבטת האם לבחור תרומה בקפריסין דרך סוכנות elite או תרומה דרכם בארה״ב.
בארה״ב העלות גבוהה יותר, כולל עלות הטיסות וזמן השהות הארוך יותר שיידרש, אני פשוט סומכת על האמריקאים והקפדנות שלהם קצת יותר.
האם למישהי היתה התנסות עם קפריסין? ומה דעתכן? ובכלל האם שמעתי על elite ivf. ויכולות להמליץ או לא להמליץ?
 
ברוכה הבאה תרדי כמה פוסטים למטה ותמצאי דיון קצר שקשור לסוכנות. לא שמעתי כאן על מישהי שעשתה דרכם בארה"ב, יש לי חברים טובים שעשו דרכם פונדקאות בארה"ב.
לדעתי בפורום שלנו יש רק גולשת אחת שעשתה דרכם בקפריסין ועוד אחת שאין לי מושג האם עשתה בסוף או לא כך שלא בטוחה שתמצאי תשובה
איילת
 

אשרת 1972

New member
עם איזה מרפאה הם עובדים בקפריסין כי על פדיוס יש המלצות

מעולות בפורום
 
אני עשיתי דרכם

עניתי על זה למישהי לא מזמן.
לא יודעת לענות לך, יש משהו בהתלבטות שלך כי המרפאות בארה"ב ברמה יותר גבוהה (אם כי גם ביניהן יש טובות יותר וטובות פחות. מה שכן, שם אפשר להשיג נתונים על אחוזי הצלחה של כל מרפאה). המרפאה בקפריסין - קשה לי להגיד שהתרשמתי שמדובר במשהו מרהיב אבל זו התרשמות בלבד, אין לי דרך לדעת באמת אם הם טובים או לא. לא קיבלתי נתוני הצלחה שלהם או משהו כזה. אגב elite הם סוכנות שעובדת עם מרפאות, המרפאות לא שלהם.
מה שכן, אם תצטרכי יותר מהחזרה אחרת, הרבה יותר קל לטוס לקפריסין מאשר לארה"ב.
במקרה שלי הטיפול לא הצליח אבל ככל הנראה לא באשמתם (אלא ב"אשמת" הרחם שלי...)
 
למעלה