קפרה

hai001

New member
זה גם תרופה שעולה גם יקר ד"ר

קיפרווסר שוחחה איתי ואימא שלי לגבי אבא שלי לפני שבועים שהוא היה מאשופז במחלקה נירולוגית באיכילוב היא אמרה שהתרופה אינה כלולה בסל התרופות וזה תרופה מאוד טובה לאפילפסיה ואינה מרדימה את הבנאדם.

שמעתי שקפרה נכנסת לשסל התרופות

לא יודעת אם המידע נכון אבל שווה לברר. לפחות זה מה שנאמר לי בבית מרקחת של מכבי

hai001

New member
ד"ר קיפרווסר אמרה שלפי התיק של אבא

שלי הרופאים ניסו את כל התרופות האנטיאפילפטיות כדי שיגיע לאיזון כלשהו איך עדיין התקפים שלו פעם בחודש חודש וחצי וזה אומר שהוא לא מאוזן אז הד"ר הציע לנו שאבא ינסה את קפרה אבל רק שהתרופה תכנס לסל התרפות והמחיר ירד כמובן. מישהו/י מחברי הפורום נוטל/ת את התרופה קפרה?

כן

לסוג מסויים של פירכוסים זה מתאים.לפחות אצל דן. זה עזר לו לפירכוסים מסוג גראנד מאל. אין תופעות לוואי וזה נפלא. אם אתה בקופ"ח מכבי אתה יכול יכול לקבל את התרופה עם טופס 29 ג' ולידיעה-היום שוב שוחחתי עם קופ"ח מכבי והם אמרו שקפרה סירופ וכדורים 500 מ"ג נמצאים כבר בסל התרופות.

יש עלון של בתי מרקחת של בריאות

זה עלון פירסומי מחולק חינם של חדשות רפואות חדשות מוטב שתיסתכלי עליו אני לבטח ראיתי את היבואן של קפרה אני כמובן לא זוכר שמו ואת הטלפון שניתן להשיג אותו תודה לך אני אחפש שוב ואז העביר את האינפורמציה הנחוצה

אז ככה...

בשיא המירוץ אחרי מה חסר ומה יש (לא רק בארץ, גם בעולם), אחרי הפרוצדורות של מכבי (למרות שכולם משתדלים לעזור ולהקל), ואחרי הטופסולוגיה, החלטתי שעד שיגמרו המשחק בבירוקרטיה, אני קונה את התרופה באופן פרטי, בשור טבצ'ניק. תודה לכל המסייעים. בינתיים את היבואן לא מצאתי (כאמור, הייתי עסוקה בלהבין את הבירוקרטיות), אבל הבן שלי מקבל את התרופה.

למעלה