קפרה

ysrerb

New member
קפרה

שלום לכולם
כתבתי בעבר שלבן שלי יש קפיצות בבוקר שהוא מתעורר וגם מדי פעם התקף שגורם לו להתעלף
בהצעת דוקטור בלאט הוא לקח דפלפט 500 שלא כל כך עזר.
אתמול הרופא החליף לו תרופה לקפרה אפשר לקבל בפורום מידע לגבי התרופה ואם מישהו שלוקח
יכול לשתף אותי האם התרופה יעילה או כל דבר אחר בנוגע לקפרה
תודה ..

taltal48

New member
מניסיון

אני מכירה בן אדם שלוקח קפרה כבר שלוש שנים. עם הקפרה אין לו התקפים כלל כבר שלוש שנים והוא לא מרגיש שום תופעות לוואי
הוא מרוצה מאוד מהכדור. הוא אמר לי למסור שאין מה לפחד ממה שכתוב על העטיפה.
יש עליו מידע ב

עונה בשם בעלי

הוא אומר כך: "בעבר נטלתי למיקטל והיא גרמה לכאבי ראש ודפלפט והיא גרמה להקאות בעוד שאנשים אחרים עשויים להגיב בשונה לגמרי ממה שאני הגבתי. כך גם לגבי קפרה, שמבחינתי היא תרופה מעולה היות ואני מגיב באופן די תקין".

romi42

New member
בני טופל בה

לא הטיבה לפרכוסים וגרמה לכעסים ולעצבים.

שיהיה בהצלחה מקווה שיקל אליו בפרכוסים

xkostax

New member
קפרה התרופה שהייתה כי יעילה אך,

שום תרופה לא עשתה אותי עייף כמו הקפרה, אין לה יותר מידי תופעות לוואי אבל העייפות שהיא יוצרת והכעס זה לא הכי נעים, בנוסף זמן קצר לאחר הנטילה של התרופה הייתה לי מעין קפיצה קטנה כנחשפתי לאחד הטריגרים שלי אבל לפי מה שהבנתי זה רק אצלי במקרה הזה.

בסופו של יום על כל בן אדם התרופה משפיעה בצורה אחרת ולכן אי אפשר לדעת, אולי יהיה לו מזל והוא יהיה אחד מאלה שלא יהיו עייפים ורדומים. צירוף של ויטמין בי קומפלקס עוזר עם התקפי הכעס לפי מה שאנשים אומרים, במיוחד אצל ילדים.

guligirl

New member
עובדה חשובה על קפרה

רופאים לא אוהבים לחלוק את העובדה הזו, אבל זו עובדה שחשוב להיות עירניים אליה: כשליש מהמטופלים בקפרה סובלים מתופעות נפשיות כלשהן - כעס, דיכאון, שינויי מצב רוח ואפילו הפרעות פסיכוטיות.
זה לא בהכרח אומר שזה יקרה לך, כאמור יש הרבה שהתרופה עזרה להם ולא סבלו מהתופעות, אבל חשוב להיות עירני ולשים לב אם אתה מרגיש שינוי משמעותי, כי אם תתעלם (או לא תדע על הקשר לתרופה) ותמשיך לקחת קפרה, המצב עשוי להחמיר.

מאחלת לך הרבה בריאות ובהצלחה עם הטיפול החדש.

למעלה