קפצתי עכשיו....

קפצתי עכשיו....

לבקר אותכם, בהפסקה הקטנה שיש לי בין העבודה ללימודים....... אז שיהיה לכולנו המשך ערב מקסים......
ילדת דווקא
|

ערב.....

כן...... סוף סוף גם אני סיימתי את היום שלי..... חזרתי מהלימודים, ופתאום גיליתי שאני חולה... חשבתי כל היום שאני סתם היפוכונדרית, אבל המדחום הראה שלא.......
והבאסה? שאפילו יום חופש אני לא יכולה לקחת מחר...... שיהיה לכם המשך ערב מהנה..... ילדת דווקא

rubber duck

New member
לפחות כוס תה חם ../images/Emo13.gif

וחוצמזה נסי לא להעמיס את עצמך מחר תני לגוף לנוח מעט
שרון

איזה לנוח......./images/Emo112.gif

הסיבה שאני צריכה להיות בעבודה, זה כי חסרים מלא אנשים מי בגלל חופש ומי בגלל מחלה. כל העבודה נשארת על מי שנמצא בעבודה...... וכוס תה? אני? לא שותה חם, אבל תודה....... ילדת דווקא

rubber duck

New member
אז כוס מיץ תפוזים ../images/Emo13.gif

וחוצמזה גם לך מגיע לנוח גם אני הייתי כמוך לא מחסיר יום עבודה בשום מצב ( כולל אחרי טיפול כימוטרפי ) לא מוותר על כלום אז נכון שחשוב שהעבודה תתבצע ובצורה הטובה ביותר זה חשוב אבל זה לא הכל ועוד משהו אם תנוחי מעט הרי שהמחלה תחלוף מהר יותר המון בריאות
שרון

מיץ ../images/Emo43.gif?!?!

עם זה אני מסכימה, כוס מיץ
טבעי לחלוטין אני מוכנה לקבל כמעט בכל מצב, אבל לא מיץ
מהבקבוק, אלא רק סחוט באותו רגע. ולגבי המנוחה, זה נכון לחלוטין מה שאתה אומר,אבל בשביל זה קיימת השבת, (למרות שמה אני עובדת על עצמי? בשבת יש חברים, טיול, פרוייקט, בקיצר מי ינוח בשבת???) בכל מקרה שיהיה לך אחלא יום היום ובכלל.... ממני שקצת קוטרית היום... ילדת דווקא

*אביבה*

New member
הדווקא חוגג ילדה........

עשי מה שטוב לך. רק מה שירגיש לך נעים. עם מיץ בלי שוקו, תנוחי אל תנוחי, העיקר שההרגשה תשתפר........

rubber duck

New member
מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב

וכן מיץ תפוזים טרי זה נהדררר וחוצמזה כיף לראות שלמרות הכל יש לך כוח לקטר וזה אומר שיש לך כוח גם לעבוד
ולהנות שרון

למעלה