קפצתי לרגע לומר

סילבסטר

New member
קפצתי לרגע לומר

שלום אין זמן כיום לומר המון מישהו לקח דיסק ולא החזיר את המסר אדאג להעביר שני חברים ירדו לאילת קצת לצלול ואני תקוע במרכז ,לא יכול לסבול כבר כמה חודשים לא ירדתי דרומה לאילת הקסומה מלפנים ומאחורה מאחל פה בכיף שבוע מקסים מעלה על הצג מספר הירהורים

הייי לך ...

חג שמח ....

טוב נו גם כאן אני אתן לך בראש ../images/Emo67.gif

אז לקחתי את הדיסק (שניים ליתר דיוק). אז יש לי סוף שנה על הראש וכל העולם התהפך. אז אני מודה שלא התקשרתי כבר חודש. אז מה אתה אבדת את המס´ שלי. מה כבר יקר לך מדי לחייג לחבר. <רגע, לוקח שאיפה מהווסת> נו מה עכשיו יש לך להגיד להגנתך. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאלה תרים טלפון ונלך להוריד משהו עם 40% אלכוהול. ותפסיק לגרגר, זה לא ממש בריא לגרון הקור הזה... סגול.

סגולללללללללל

יוהווווווו זה חג האורות לא יום כיפור...
חטאים וכל זה... ותחזיר לו את הדיסק והוא יקנה לך סופגנייה.. ותוכלו לטוס יחד לאילת...נכון סילבסטר?? מקווה שאתה עדיין נושם ולא לוקח את העבודה קשה מידי... משאירה לך על העץ שליד המשרד כמה כוכבי כוח ואושר רק טוב!!!

סילבסטררררררר

שמחים מאאאאאאד שקפצת להגיד שלום נשמח עוד יותר אם תישאר טיפה... מאחלת לך חג אורים מאושר ורק טוב!!!

סילבסטר

New member
אכן חג שמח../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תודה לצופות וצופים התמימים היש כאן בשטח עוד מכרים ? מנצלים את הנופש ?חוגגים את החג ? אם זה חנוכה או חג המולד ואני בתומי חשבתי לרגע שהחג שהגיע יתן לי זמן להשפיע מחשבות הירהורים ועוד שכמותן ואני שובר את הראש על זה כל הזמן ואתם שואלים על מה הוא מקשקש ועל זה אשיבה יש גם יש..........

למעלה