קפצתי לעדכן...

ננהלה

New member
קפצתי לעדכן...

מי שזוכר אותנו...אז זהו...אבאלה שלנו עכשיו בבית אבות בירושלים,ואנחנו עברנו לגור דקה ממנו...זה כבר היה בלתי אפשרי להחזיק אותו בבית עם העובד הזר,כי אבא כבר סיעודי קשה...ההחלטה היתה לא פשוטה,והנה אנחנו כאן..כולנו! אז אבאלה העלה אותנו מקרית גת לירושלים...כלום לא נתפס עדיין,אנחנו אצלו פעמיים ביום להאכלה,ונשארים כמה שניתן,הוא כבר לא כל כך בולע כמו שצריך,הבנו שזה חלק מהתהליך... האמת?אמנם אבא לא איתנו פיזית בבית,אבל זה אותו דבר,כי צריך ללכת ולהיות איתו ולראות את ההתדרדרות מול העיניים בלי יכולת לעזור...אז כאבי הנפש עוד פה..אבל הכל שווה,העיקר להיות איתו עד כמה שאפשר,אני יודעת שאפילו האנרגיות שלנו,המסאג' הדיבור,הנוכחות...כל זה עושה את שלו.... שלכם ננהלה.

zs1957

New member
שלום ננהלה

טוב שמצאתם לאבא בית אבות ואתן קרובות אליו. קשה מאד לראות את ההתדרדרות ובמיוחד שלא ניתן לעשות כלום. אם יש לו בעיות בבליעה תתנו לאבא אינשור פלוס זה תוסף מזון עשיר בויטמינים ומינרלים יש בטעמים שונים וניל, תות, קפה וניתן להשיג בבתי המרקחת של קופת חולים יותר זול מבתי המרקחת הפרטיים. אנחנו האכלנו את אמי בתוסף הנ"ל מספר שנים. בשורות טובות זהבה

מה נשאר לי לאחל לכם?

שזה לא יקח הרבה זמן, שאלוהים יתן לכם כוח... ואם אפשר לעזור לכם בירושלים - שלחו לי מסר בפרטי.

למעלה