קפצתי לבקר

Logical Harm

New member
קפצתי לבקר

טל - ביאנקה (חברה שלי מוינה) כבר שמעה את כל האלבום. תסתכלי ב - MySpace שלי! היתרונות של לעבוד בשביל SONY/BMG... אבל למה ההופעה באפולו? ... גם אם הייתי בארץ, לא הייתי נוסעת. אני מחכה לבריקסטון. יש לי סיוטים מהמקום הזה (למרות שג'אסן אמר לי שהאוורור עכשיו יותר טוב-הוא ראה שם את רדיוהד מתישהו) יום טוב :) XX

The Girl Who

New member
מיכללל^_^

טוב לראותך כאן
כל האלבום?? אהההה זה מפתה אבל זה יהרוס לי אני חושבת.*-* למרות שהם בכל מקרה מעלים את כל השירים...אבל בלה. לא יודעת.
גם בריקסטון לא כזה משהו. חחח אני רק זוכרת שהאיזור היה די מפחיד. באפולו אין לי מושג. אבל רוב האולמות באיזור לא משהו..אין באף אחד אוורור בטח.

Logical Harm

New member
אחרי

דרינק או שניים שום דבר לא מפחיד... תשאלי את אמנדה בהזדמנות על הנהג שלקח אותנו בחזרה לוומבלי דרך לנקסטר גייט והגיע בכלל ל - Harrow תוך כדי שהוא אומר לנו כל הזמן "My wife says I'm a good man"... התמצאות במרחב בטח לא היתה התחום החזק שלו. מה גם שהייתי בטוחה שאמנדה לא תגיע הביתה באותו היום ותככב בחדשות יום אחרי. בריקסטון כן מאוורר בהשוואה לאפולו. אני לא יודעת לגבי הקוקו כי עוד לא הייתי. ד"א הם מגיעים ל-coachella לפי מה ששמעתי, חבל שהם לא עוצרים גם פה :( למרות שאת בטח מכירה את הסיפור על ה - shut the fuck up and sing, אז לא ממש מפתיע שטקסס לא על המפה.

The Girl Who

New member
../images/Emo12.gif

מה אמנדה בחדשות?
מה פספסתי בדיוק?XD אל תדאגי, בטור של ארה"ב הם בטוח יגיעו אלייך.
לא ברור מתי, אבל אחרי תקופת הפסטיבלים בטח.

Logical Harm

New member
אני כבר

אהיה בחזרה בארץ ודי עמוק בלימודים בחיפה :( אוקסיג'ן הולך להיות טוב השנה, הבעיה שאם לא נשארים שם לקמפינג, הלינה בדאבלין עצמה ממש יקרה... ואין מצב לקמפינג ולשירותים כימיים בשבילי! לא פספסת כלום עם אמנדה. פשוט הנהג היה קצת מוזר ותעה בדרך כמה וכמה פעמים. היא היתה צריכה להמשיך איתו מלנקסטר גייט עד וומבלי פארק לבד. כ"כ שמחתי לקבל ממנה SMS שהיא הגיעה
אויש אמנדה. היא סיפרה לך שפראני שאל עליה?

The Girl Who

New member
אמנדה מסתבר לא מספרת לי כלום.../images/Emo6.gif

מה? מתי הוא שאל עליה? אהה..אז את חוזרת ללמוד כאן.:\ לא נורא..הממ אני בטוחה שיהיו לך חופשות סמסטר וכאלה כדי לטוס להופעות. את יודעת להתארגן היטב כשזה נוגע לדברים כאלו.
הממ קמפינג עם שיכורים איריים...נשמע מפתה.

Logical Harm

New member
פראן

היה בהופעה של ה - Killers בוומבלי וגם בילה קצת זמן עם ברנדון ב - Backstage area. היא לא נשארה להופעה אבל מישהו (אחד מה- Promoters) שלח לה SMS שפראן דיבר עם ברנדון ושהוא "eccentric". אותו מישהו דיבר עם פראן גם ואמר שהיתה צלמת ששאלה אם היא תוכל לצלם אותם באפולו, והסביר לו שזאת אותה הצלמת מבריקסטון ושפרדס בוש, ופראן ענה לו "זאת אמנדה, לא"? באותו הערב הוא זכר את השם שלה, אבל מסתבר שאת השם של ה - Tour Manager שלהם לא! אמנדה השתדרגה, אין ספק. חוצמזה, זה אומר שאין יותר פיט בתור מנהל? :( נ.ב. - יש המון שיכורים איריים. את לא זוכרת את התמונה שצילמתי שם לפני שנתיים? מרוב שהם שותים הם לא מצליחים להחזיק את הפיפי, ופשוט עושים איפה שבא להם! LOL!

The Girl Who

New member
../images/Emo6.gif

אוי ואבוי...XD הם לרוב שיכורים. ושם זה עוד נראה להם טבעי להשתכר. כל הכבוד לאמנדה שלנו:D יפה שפראן זוכר אותה, היא דיברה איתו כמה פעמים אבל לא מלא. פיט גם ככה תמיד ארגן את סיבובי ההופעות באופן די מעצבן.

למעלה