קפצתי לבקר

yintang

New member
קפצתי לבקר

המחשב שלי מושבת כבר יותר מחודשיים
התעודדתי להתעדכן במגיפת ההריוניות שתקפה את הפורום באביב תדביקו אותי פליז! ומקווה שעוד מעט קט אבוא לבשר לכן גם בשורות טובות. בינתיים שוחה יומיום ,עושה יוגה שותה את הצמחים של אייל פוליטי ,מקבלת טיפולי שיאצו ומתחמקת מהרופא שלי המקסים עד הביוץ כדי שלא איכשהוא יצליח ל"השחיל" לי הורמונים מכל סוג שהוא . בחודש שעבר קבלתי זריקת פרגניל אחת בלבד שהפכה אותי ליצור עצבני וסובל למשך שבועיים מסוייטים של קריזה מטורפת ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם בסוף אגיע לIVF אם זאת התגובה שלי להורמונים פחד אלוהים!!! יש לי תחושה טובה הפעם שאני עושה את הדבר הנכון הפעם אני מקשיבה לעצמי ולא מוכנה ששום רופא יחליט בשבילי וזאת אחרי שבשבעת החודשים האחרונים עברתי הפלה אחת טבעית ,הריון אחד מחוץ לרחם שבעקבותיו גרידה אחת מיותרת בעליל (חבל שלא התעקשתי יותר מול הרופאים),צילום רחם וכמה מחזורי IUI . בעוד חודש אהיה בת 36 , כשהייתי הרבה יותר צעירה הייתה לי אמרה כזאת נחרצת שבגיל 36 אהיה בשיא של הנשיות שלי אז אינשללה שהנבואה הזאת כבר תגשים את עצמה. אני רוצה שתצמח לי קלפטעונת קטנטונת בבטן בתור מתנת יומולדת .

../images/Emo24.gif סחתיין על האופטימיות

אינשאללה, תבשרי בקרוב בשורות טובות, וכמובן גם אני וכולנו. יאללה, הגיע הזמן לסגור את הפורום ולעבור לדלת משמאל. חמסה, חמסה, חמסה

../images/Emo23.gif

מאחלת לך המון בהצלחה יאלה באמת הגיע הזמן "שתעופי" מפה לפורום השכן ותפני לנו הצעירות את המקום פה. שיהיה לך המון בהצלחה, אני תמיד בעד להקשיב קודם לעצמך ולתחושות הגוף והנפש שלנו שוב בהצלחה

שינובו

New member
למה IVF ?

ההריונות האלו הושגו בצורה טיבעית או בהזרעות? כי נראה שאת מצליחה להכנס להריון, ואולי זה רק צירוף מקרים אכזרי ששני ההריונות הסתיימו? והאם IVF יפתור את זה? נראה לי בסדר גמור שאת מנסה גם בדרכים אחרות, אבל אל תקחי חופשה ארוכה מידי מהרפואה הקונבנציונלית - אלא אם כן את עוברת לפורום העגולות (הלואי הלואי).

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gifyintang...

הי חמודה, טוב שקפצת להגיד שלום... גם אני מקווה שבמהרה תדבקי במגפת ההריון שמשתוללת לה ...
בינתיים רק רציתי לומר לך שזה נשמע לי פשוט מעולה שהחודש את מקשיבה לגוף שלך!!!
מניסיון , אני יודעת שלא תמיד קל ללמוד מה הגוף אומר לנו וגם כשסוף סוף מצליחים להבין, אז הרבה פעמים נכנעים לדחף הזה להקשיב לרופא... (לא שזה לא טוב להקשיב לרופא... אבל לפעמים שווה לתת לגוף שלך גם צ'אנס!)
אז ממש כל הכבוד!
שיהיה לך המון בהצלחה חמודה
, והלוואי ובעוד חודש תוכלי לספר לנו על מתנת יומולדת מקסימה שהביאה לך חסידה אחת...

למעלה