קפצתי לבקר.

virus2

New member
קפצתי לבקר.

אז אולי השאלה שלי בנאלית אתכם הסליחה מראש. בביקורי באיסטנבול (240 דולר לשלש לילות כולל העברות מלון 4 כוכבים, במרכז העיר, קרוב לכל האטרקציות) אכלתי מאכל גורמט קוראים לו יוגורט היה קצת חמצמץ ומה זה טעים עם תוספת של קיצוצי מלפלפונים. (ביוון קראנו לו ציציקי) היוגורט הארץ מה זה טפל, וכמה מלח שאני מוסיף הופך ליות ויותר מלוח. ועכשיו לבקשתי איפה אפשר למצוא מין יוגורט שכזה? תנו הסבר ברור כי אני צריך להסביר לאישתי וקשה לה עם מילים ארוכות.

virus2

New member
אגב יש היוגורט ויטמין B1 ?

אמנם הפסקתי לינוק אבל אני לא לוקח סיכונים.

דנטל

New member
צזיקי אפשר לקנות גם בסופר

יש לכמה חברות, ובעיני הם ממש טובים רובם. זה מאכל יווני במקורו. כל החברות הללו מציינות את המרכיבים על גבי האריזה ונוטות אף להזכיר ויטמינים. גוד פוד (עם גזר זה חדש לי) ויינט

virus2

New member
אני מחפש טעם.

זה שאפשר לקנות בסופר הוא פלש. אני חושב שלקחו גבינה 9 אחוז הכניסו קצת חומץ. זו עבודה בעינים. אם לא יודעים בארץ ליצר יוגורט מחלב עיזים אז שיביאו את העיזים לארץ וייצרו יוגורט אמיתי, חמצמץ חמוד כזה.

דנטל

New member
לא נכון ../images/Emo12.gif

יש לנו מחלבות די מוצלחות. תראה, המזונות בארץ מותאמים לטעם הישראלי. הם עוברים מבדקי טעימה לא מעטים. בסופו של דבר נבחר מוצר אחד לשיווק מתוך שלל אב-טיפוסים. לפי איך שזה נראה כשטועמים יוגורטים אצלנו ויוגורטים בתורכיה/יוון, אולי הישראלים באמת אוהבים את זה פחות חמוץ. עדיין יש פה כמה יוגורטים לא רעים וצזיקים מרעננים. ההמלצה שלי היא לחכות לפסטיבלי יוון שמתקיימים מדי פעם ברשתות הגדולות. אלה ההזדמנויות הכי טובות לרכוש מוצרים אמיתיים מיוון עם הטעם החמוץ שמותאם ליוונים. נסה את המתכונים שצורפו בהודעה הקודמת. אולי התוצאה הסופית לא תאכזב.

silvey

New member
זה מה שהצלחתי לדלות בנושא...

מפורום "מתכונים". אם אמצא עוד, אעביר לך.

גילהבי

New member
גם אני רק קפצתי לבקר (אורחת בפורום)

יש לי הצעה בשבילך תנסה את היוגורטים האורגניים שנמצאים בבתי הטבע של כליל של הרדוף ושל יישוב שנמצא בערבה (שכחתי את שמו) לדעת משפחתי (אני לא מחובבי היוגורט) הם מאד איכותיים

למעלה