"קפצתי" לביקור

מייפלס

New member
"קפצתי" לביקור

אני מרגישה שינוי לטובה בעצמי . אני לא יודעת להניח את האצבע במה בדיוק הוא מתבטא . אבל הוא קיים . מה נשמע ?

יופי ../images/Emo45.gif

באל לך לשתף יותר? וכיף לראות אותך

מייפלס

New member
אהמממ ...

דברים שאני עושה , או לא עושה . לא פוגעת בעצמי בצורה רצינית\מסוכנת ( בהשוואה לעבר , לפחות ... זה עוד טעון שיפור ) . שיש לי בעיה רפואית אני קובעת לרופא ולא מחכה שזה יעבור מעצמו , אם זה נמשך יותר מדי זמן או נראה חמור . מדברת בטיפולים שלי .

מיכלוש מה שלומך יקירה?

זוכרת אותי ? אז ככה אני מאוד גאה בעצמי לספר לך שאני נמצאת בתוך החיים ואוהבת אותם ומרגישה שכל יום הוא כמו לוטוס שנפתח מחדש ומזמינה עבורי רק דברים טובים ולא נמצאת בשלילי. אלא רק בחיובי ומודה על כל נשימה. נ.ב. יש סדרה בערוץ 3 אני לא יודעת אם את רואה נקראת מתחילות מחדש שמשם אני לוקחת אלי לתוך החיים שלי המון רעיונות ומשתמשת בהם וכך הקשר אם אמא שלי הפך לחברות טובה ולא לאמא ובת למרות שתמיד היא תהיה אמא שלי. התוכנית משודרת בערוץ 3 כל יום בשעה רבע לחמש ועכשיו לקחתי את הרעיון הזה ויצרתי פורום חדש בתפוז המבוסס על התוכנית הזאת כולכם מוזמנים מיכל בהצלחה. הפורום שלך משדר אנרגיות חיוביות.

בטח שאני זוכרת אותך ../images/Emo45.gif

ומידי פעם רואה אותך בפורומים שאני גולשת בהם - פורום הילינג אנרגטי, ועוד פורומים. כיף לשמוע על המציאות שיצרת לעצמך
ואני נכנסת לפורום ממש עכשיו.
שיהיה לנו יום מוצלח!!!

ZAHAV2006

New member
מה נשמע,מיכל?

אני לא משהו,כרגיל... העיניים שלי ממש עייפות(בעיקר ממצב נפשי)וחזרתי היום לעבודה,בלית ברירה... מקווה שהיום יעבור מהר לפחות! ראיתי שלא ממש הגיבו לתמונות,חוץ משני אנשים מקסימים! שיהיה לך יום מקסים ונשתמע...

תזכרי שהכל בסדר ../images/Emo13.gif

בלית ברירה
מישהו מכריח אותך לעבוד שם ?, אם התשובה שלך היא לא סימן שאת יכולה למצוא משהו אחר טוב יותר בשבילך
. אני הייתי נותן לתגובות על התמונות עוד קצת זמן....

ZAHAV2006

New member
צהריים טובים בועז!../images/Emo42.gif

כתבתי "בלית ברירה" כי זה באמת המצב! אין לי אפשרות לקום בזה הרגע ולעזוב,עד שאמצא עבודה שתתאים לי! בעבר הייתי עושה כך,אבל בסוף נשארת כמה חודשים מובטלת... ואני לא יכולה להרשות לעצמי את זה עוד! אז כן,זה בלית ברירה...כי אין לי רצון בכלל להיות פה!אני באה רק בשביל שתהיה משכורת בכל 10 לחודש בבנק,ותו לא! תאמין לי שאני ממש סובלת מהמצב הזה שנכפה עליי,ואני כן בוחרת לעוף מפה,אבל זה תהליך...שליחת קו"ח,ריאיונות... זה עניין של זמן,ואני ממש ממש מקווה שלא הרבה זמן,ושבקרוב מאוד אוכל לחייך חיוך ענקי לכל האנשים המגעילים שאני עובדת איתם ולהגיד שלום ולא להתראות! שיהיה לך המשך יום נפלא

אוקי

את זה שאת רוצה משכורת ב-10 לחודש אני מבין ומסכים סבבה. נכפה עלייך
מישהו מצמיד לך אקדח לרכה ומכריח אותך לעבוד
במקום הזה עייני ערך השורה הראשונה. לגבי ראיונות קורות חיים ותהליך אני מסכים חלקית זה עשוי לקחת מעט זמן... לגבי לשמוח לאידם של האנשים ה"מגעילים" זה לא נשמע כמו רעיון מועיל במיוחד... הוא מדגיש את הכעס שיש לך כלפיהם כלפי מקום העבודה הזה וכלפי עצמך... וזו בערך האנרגיה שאת עשויה למשוך אלייך במקום הזה בהנחה וזה לא נעשה כבר.

למעלה