קפצתי לביקור כדי להראות לכם מה מאחל משרד החינוך לתלמידיו בשנה החדשה:
ג גם אני קריזה New member 20/9/06 #1 קפצתי לביקור כדי להראות לכם מה מאחל משרד החינוך לתלמידיו בשנה החדשה:
ע עופר 123 New member 21/9/06 #2 ובכלל יש יופי של דימויים: האבא עובד והאמא מבשלת, שדן החייל יהיה גנרל (תזה אנטי-ג'קואית), וכמובן, שרות השמנה תרד במשקל. בראבו למשרד החינוך.
ובכלל יש יופי של דימויים: האבא עובד והאמא מבשלת, שדן החייל יהיה גנרל (תזה אנטי-ג'קואית), וכמובן, שרות השמנה תרד במשקל. בראבו למשרד החינוך.
י ילדה של החיים19 New member 21/9/06 #4 לא יאמן../images/Emo13.gif מישהו חושב לפני שהוא מכניס תוכן לאתר?
ל לימון מוסיפה המון New member 21/9/06 #5 אולי בפרוס השנה החדשה.. נוכל לאחל למערכת חינוכית שתלמד לפעיל שיקולי דעת מדיי פעם. ולא לפרסם ברכות הרסניות. ברור לכם שהצללזון הזאת מקבלת תמלוגים על החריזה המעוותת שלה
אולי בפרוס השנה החדשה.. נוכל לאחל למערכת חינוכית שתלמד לפעיל שיקולי דעת מדיי פעם. ולא לפרסם ברכות הרסניות. ברור לכם שהצללזון הזאת מקבלת תמלוגים על החריזה המעוותת שלה
L Lin The Venus Girl New member 21/9/06 #7 טוב אפילו אותי זה עיצבן! אז נכון שתרד במשקל מתחרז עם כל שאר הברכות אבל אינעל העולם אין עוד ברכות? קצת סלקציה לא תזיק.. וגם טיפה טקט ועדינות. ~לינוש~
טוב אפילו אותי זה עיצבן! אז נכון שתרד במשקל מתחרז עם כל שאר הברכות אבל אינעל העולם אין עוד ברכות? קצת סלקציה לא תזיק.. וגם טיפה טקט ועדינות. ~לינוש~