קפיץ קפוץ

גרטה1

New member
הצעת שירים לעלילות (אולי יש../images/Emo58.gif

חשבתי על שרשור מעניין-אולי יעלו פה רעיונות שמתאימים לעלילות השונות או לדמויות ביפים והאמיצים? יכול להיות בעלילות בארץ או בחו"ל, אני אתחיל וכל אחד יוסיף את הצעתו: *ניק לברוק : OUT OF REACH * רידג' בכל עלילת השכחה עם מורגן לגבי ברוק :"מכל הדרכים לאהוב אותך הכי ארוכה הדרך לשכוח" *ברוק המחכה לו בבית ולא יודעת איפה הוא (בעצם מתאים לכל הפעמים שברוק נשארה לבד אחרי שרידג' עזב אותה...): "השקט שנשאר" *ניק וברידג'ט: "ממעמקים"

girlontop

New member
זה דווקא רעיון נחמד (אין ספוילר)

לקח לי קצת זמן לחשוב על שירים
. מתנצלת מראש שכולם באנגלית - אני לא ממש שולטת במוזיקה עברית. ברוק: Cry me a river (יש מלא מבצעים לשיר, לא רק ג'סטין
) ברוק#2: Orgasm addict/ The Buzzcoks ברוק#3: I want the one I can't have/ The Smiths ניק וסטפני: Drinking in LA/ Branvan 3000 רידג': I wanna be adored/ The Stone Roses תומאס וקייטלין: I'd rather dance with you (than talk with you)/ Kings of convenience אמבר: Please forgive me/ Bryan Adams סטפני בחתונות של ברוק ורידג': Get me away from here (I'm dying)/ Belle and Sebastian דיקן וג'קי: Mrs. Robinson/ Simon and Grafunkel מייסי: Fame! I'm gonna live forever
ניק: I am sailing/ Rod Stewart ברידג'ט: Sandra Dee/ Grease רידג' ות'ורן: 1963/ New Order רידג' ות'ורן#2: We hate it when our friends become successful/ Morrissey וזה כל מה שעולה לי עכשיו
נראה לי שאני אצטרך להקפיץ את השרשור בכוח...

לי יש קצת...

חשבתי על ברוק ורידג' - "דרכנו" (לא קלה היא לא קלה...), אבל בעצם זה יותר מדי טוב בישבילם, נמאס לי מהם כבר. קייטלין - (...a horse is a horse is a horse of course) ת'ורן ורידג' - "he ain't heavy, he's my brother" וטלי, אהבתי את "mrs. Robinson" לג'קי ודיקן!!

לינה18

New member
יו-טלי , אנג'לה וגרטה-איזה יופי של

רעיונות! רק רציתי לדעת אם רק כותרת השיר אמורה להתאים, או גם רוב המילים. בכל מיקרה, אני לא מכירה את רוב השירים שהזכרתן, אבל הכי אהבתי את הרעיונות של: Cry me a river Out of Reach "לא קלה היא לא קלה דרכינו"(כאילו, זה אחד מהשירים הבודדים שאני כן מכירה בעברית, אבל בחיים לא הייתי חושבת עליו בעניין של ברוק וריג'. לעומת מה שהם עברו, מה שמוזכר בשיר זה רק פרחים). והרעיון היחיד שחשבתי עליו הוא שיר של ברוק: Oops...I Did It Again/Britney Spears המילים:"I played with your heart got lost in this game"(מהשיר הזה) מה זה מתאימות למה שקרה לה עם ניק!(ובעצם לא רק איתו) (בעצם גם לריג' זה מתאים, אבל אם כבר בת שרה את השיר, אז שיהיה על בת).

238

New member
גם לי יש כמה:

בס"ד ניק-המלח שלי,הוא המלאך שלי... רידג' ושיגעון הגדלות-משתגע כבר מלך להיות.(מהסרט מלך האריות) אמבר(ואולי גם ברוק של פעם)-שיר הפריחה. ברוק ורידג'-'אם זו אהבה,אז למה היא לא טובה?גם כשהיא קרובה אין רגע שקט אין שלווה,אהבה הורגת,אהבה רעה ומכאיבה...' כל יחסי הילדים -הורים בסדרה הזו-'ילד בא אל העולם,אבא קם ונעלם,אמא פה ואמא שם...' ברוק היום- 'אני ניצחתי'-של דנה אינטרנשיונל

יש לי עוד אחד לאר.ג'יי:

כי כולם, פשוט כולם מתעלמים ממנו... "לא בחרתי לבוא לעולם..." לצעירים מאוד שביניכם, היתה פעם תכנית בצהריים, נראה לי בערוץ אחד, שהתחילה עם השיר הזה ועסקה בעניינים חברתיים. המשך השיר הוא: "לא בחרתי בשמי הפרטי (!!), לא נולדתי ממש כמו כולם (you got that right)... וכן הלאה...

לינה18

New member
יה, המילים האלה באמת מתאימות

ולא רק לאר-ג'יי, אלא גם להופ, וניראה לי גם לבריג'ית(כל הלידות של ברוק בעצם לא היו הכי רגילות, חוץ מזאת של ריק שעליה אני לא יודעת).

sashkashurik

New member
איך אני לא זוכרת את התוכנית הזאת?

? הרי ראינו ביחד את כל הטלויזיה אז.
איך זה נקרא?

לא זוכרת איך היא נקראית...

היתה בערוץ אחד ולא ממש הייתי רואה כי היא היתה משעממת. פסיכולוגים מנסים לפתור בעיות משפחתיות. אבל אני זוכרת את אות הפתיחה.

למעלה