קפטן אמריקה 2?

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
קפטן אמריקה 2?

מה חשבתם על הסרט?
איך הוא היה בהשוואה לסרט הקודם ובהשוואה לשאר סרטי האוונג'רס?
ואיזו סצינת אקשן הכי אהבתם?

THOR1997

New member
אחלה סרט

הוא יותר טוב מכל סרט מארוול שהוא לא איירון מן, איירון מן 3 והנוקמים.
הכי אהבתי את הסצנה שבה ניק פיורי נלחם באנשיםשמתקיפים אותו ברכב, רק היה חסר שהוא יקלל קצת.
(מצטער שאני לא מפרט, אולי אכתוב ביקורת עליו וגם אם לא- תמיד יש את סרטי השבוע)

GK_FF

New member
זהו, איזו סצינה אדירה זו הייתה נכון??? ספוילר

זו התשובה שחיכיתי לשמוע.. XDDD

וואי זו הייתה ממש סצינה מעולה עם ניק פיורי! וזה מצחיק כי בסופו של דבר זה אפילו לא היה כזו סצינה קריטית לעלילה (ביחוד כשהגיבור אפילו לא נמצא בה) אבל זה פשוט היה עשוי מותח בטירוף.

ואני לא כל כך נהנתי ממנו (לדוגמא נהנתי הרבה יותר מתור 2) אבל אין ספק שהוא הרבה יותר טוב ורציני מהסרטים הראשונים של הסדרה (הענק הירוק, איירון מן, תור) וזה מרשים לראות את היקף הפרוייקט הענקי שמארוול לוקחים על עצמם ומצליחים בו.

THOR1997

New member
אם אתה רואה שובר שורות (ספוילר)

זה ממש מזכיר את הסצנה שהאנק נלחם באנשים מהקרטל שמתקיפים אותו.

מינוס ה......

נסיעה. והרכב המדבר. וה- 50 איש.

מאוד נהנתי מהסרט...

מזל שלא היו קללות בסצינה של ניק פיורי אחרת הם היו הורסים הכל.
ללא ספק יותר טוב מהראשון. באופן כללי, מבחינת סרטי מארוול, הוא מתברג לי בין הראשונים, למרות שעדיין לא החלטתי איזה מקום.
באותו עדיין עם הסצינה של פיורי, מאוד הצחיק אותי איך שהוא שואל את הרכב מה כן עובד והוא עונה לו שמע' מיזוג האויר.
יחד עם זאת, ממש הצטער לי שכמעט כל טוויסט בסרט (גדול וקטן) יכולתי לנחש שיבוא. ניק פיורי בחיים, השכנה של הקפטן היא סוכנת SHIELD, רוברט רדפורד הוא הרע, חייל החורף הוא באקי. לי זה היה חבל כי רציתי להיות מופתע. אבל לפחות סצינות האקשן הצליחו להפתיע אותי ביופי שלהן. עם אפקטים או בלי.

GK_FF

New member
למה....................

שמחת שלא היו קללות?
לא חשבתי על זה אבל דווקא נראה לי היה מגניב אם היה!

לגבי הטוויסטים:
ניק פיורי בחיים ידעתי כי קראתי את הסיום של הסרט לפני שראיתי (XD), ועדיין הסצינה של הכביש הצליחה למתוח אותי בטירוף
השכנה של הקפטן לא ידעתי אבל כשגילו את זה קלטתי שבעצם בכל מקום היה כתוב שהיא משחקת אותה אז זה לא חוכמה לנחש את זה!
רוברט רדפורד ניחשתי בגלל הליהוק שלו, זה ממש ליהוק טיפוסי לתת לגבר לבן מבוגר ונאה את תפקיד הרע הראשי
ובאקי לא ידעתי כי בכלל לא ידעתי מי זה באקי!! שכחתי שהייתה דמות כזו בכלל בסרט הקודם..

אבל נגיד הפתיע אותי קשר הידידות שהתפתח בין האלמנה השחורה לקפטן.. וזה משהו שלא נרמז בשום מקום שראיתי לפני הסרט..

gavrik

New member
(ספויילר) זה היה הסרט שניסה לעשות את הטון

הרציני ביותר בכל הסדרה, שזה מאוד מוערך, במיוחד כשהוא העלה נושא מאוד אקטואלי (חדירה גסה לפרטיות ולקחת את החוק לידיים במחיר של ביטחון אישי). אבל, וזה אבל גדול, התירוץ העלילתי לקידום הנושא הזה היה מצוץ מהאצבע ופשוט הרס הכול. זה כמו לגלות פתאום ש-90 אחוז מאנשי "המוסד" הם ערבים אנטישמים. ממש שטותי.

תור האחרון למשל אמנם היה שטותי גם, אבל הוא מראש הלך על הקלף של סרט קומיקס וסיפק סרט מהנה הרבה יותר.

זו

היידרה. לא קראתי את הקומיקס אבל לפי מה שהבנתי, ככה היידרה פועלת. בקומיקס יש הרבה סיפורים מופרכים ואם הסרטים מבוססים על חלק מהם, פשוט צריך לזרום עם זה וככה זה לא מפריע.
הרי זה לא נשמע הזוי שאל מיתולוגי, גיבור מלחמה בן 95, מליארדר פלייבוי ו..... ענק ירוק (
) יעבדו יחד בשביל להציל את העולם? זה כן אבל ככה כתבו בקומיקס.

gavrik

New member
יש הזוי ויש הזוי

לא סתם ציינתי את תור השני כסרט שנהניתי ממנו מאוד, למרות הקאמפיות שלו. כי הוא זרם עם זה ולא ניסה לעשות משהו אחר.

קפטן אמריקה לא. לא איכפת לי מה היה בקומיקס, יש מיליון ואחד שינויים בין הסרטים שעשו לבין הקומיקס. אם זה באמת היה בקומיקס, היה צריך לשנות. ניסו ליצור בסרט הזה ספציפית סיפור רציני, וחבל.

זה לא חבל זה יצא מצוין

השינויים מהקומיקס הם קטנים עד בינוניים, אבל יכול להיות שהבסיס לקוח מהקומיקס. אם הבסיס הוא בעיתי (שוב, כמו הרעיון של הסרט הנוקמים) אז הכל בעיתי אבל צריך לדעת להתעלם ולזרום. מבחינתי, כל סרטי מארוול מהנים ובכלל לא הזויים.

למעלה