קפוץ!

shiri_b

New member
אתמול ראיתי

בערוץ 5 משחק כדורסל בין הגליל העליון לרמת השרון ואני כזה.....מממ אני לא זוכרת שיש רמת השרון בליגה, והרי נהריה והפועל ת"א עלו לליגת העל.. מוזר והתחלתי לחשוב על הקבוצות שיש בליגה, ופתאום אני כזה.......זה האיחוד של הרצליה ורעננה!!! *גאה בעצמי*!! אבל רגע......למה הם קוראים לעצמם רמת השרון!! למה לא איחוד או משהו......
שיהיה.

*neta*

New member
אני חושבת שראית משחק אחר..

כי האיחוד נקרא בני-השרון..לא רמת השרון.. אגב גיא קנטור הוא הקפטן, ומישהו אולי יודע מה הסיפור סביב השמועה ששפר (אחרי שנתיים של פרישה) חתם בבני השרון?

shiri_b

New member
אני גם חשבתי אבל התחילו

להגיד ג´ונסון ושמות כאלו היה רשום רמה"ש........אולי לא ראיתי טוב..... מי יודע.... שפר שלי?!!? בבני השרון?!?! אני מקווה שלא!

שגיא123

New member
רמת השרון הם לא בני השרון!

רמה"ש זאת קבוצה שמשחקת בליגת העל או בלאומית, אני לא זוכר. אבל זאת לא בני השרון... ושפר? הלוואי! למה לא?

shiri_b

New member
למה?! ובכן.....

אני אחסוך מכם את ההרצאה ופשוט אומר שמקומו של שפר הוא במכבי ת"א... סיבותי הרבות שמורות עימי. ובאותה הזדמנות נאחל למכבי חיפה בהצלחה!
they´re going to need it......

*neta*

New member
אפשר גם להסתכל על זה אחרת..

נניח, שהוא ישחק בשורות האיחוד (בני השרון לצורך העניין), גם הוא יחזור לכושר ויתאמן ומי יודע אולי יחתום בקבוצה (*שיעול*מכבי*שיעול) וגם הסיכויים שנהיה בפלייאוף העליון גדלים! **הכל נכתב ברוח טובה נא לא לקחת ברצינות
וכמובן שבהצלחה היום
!!!! אתם יודעים למי

*neta*

New member
אכן הליגה עוד לא התחילה

כמובן שהיא תתחיל אנחנו נהיה פה לסקר ולדסקס על כל משחק של הקבוצה העירונית שלנו

liat Gi

New member
אחח שתפתח הליגה..

אני לא רואה כדורסל קבוע אבל לפעמים שיוצא מי יודע אולי השנה אני אתמיד כדי לעקוב אחר הקבוצה.. שנה שעברה כל משחק הפסד, לא היה ממש לעקוב..

*neta*

New member
כן השנה שווה לעקוב.

לפחות בפתיחת הליגה, לראות אם הקבוצה המאוחדת חזקה וטובה, ואני חושבת שמה שבטוח-נסיים במקום טוב יותר משנה שעברה.

bizkitboy

New member
אני מקווה...

שהשנה ארז אדלשטיין ייקח את רמת גן לאליפות... למרות שהסיכויים קלושים לעומת מכבי תל אביב... אבל אני בכל זאת אמשיך לקוות

shiri_b

New member
הסיכויים מאוווווווווד קלושים

למה? כי ארז אדלשטיין בהפועל ירושלים

michael sama

New member
מה?

העבירו אותו קבוצה? נו טוב.. לי לא משנה העיקר שמכבי לא ינצחו...

liat Gi

New member
למה אתה לא אוהב את מכבי?

יש איזו קבוצה שאתה כן אוהב??

shiri_b

New member
מיכאל, מיכאל אוהב קובוצות מה

NBA יוסטון או משהו
למה הוא לא אוהב את מכבי?....... יש לו בעיות
לא סתם מי יודע למה הוא לא אוהב את מכבי- פפפפרררררררררקקקרררר אה אין פרקר.......בלעעעעעעע

michael sama

New member
יוסטון?

יש להם שחקנים סבירים פרנסיס, קאטו אבל אין להם הרבה אוהדים אני אוהד את טורונטו ואת סקרמנטו אפשר אחת של המזרח ואחת של המערב הלוואי שסקרמנטו ינצחו את הלייקרס השנה! הלוואי!

michael sama

New member
חכי רגע...

זה שאני לא אוהב את הליגה הישראלית לא אומר שיש לי בעיות! יש לי סיבה טובה למה לא לראות את הליגה הישראלית...

שגיא123

New member
יש לך סיבות מצוינות לא לראות את

הליגה הישראלית. לנו, לעומת זאת, יש רגשות, וכשאנחנו מתאהבים בקבוצות אנחנו חייבים לראות משחקים שלהן...

למעלה