קפון, רק קפון

eyalrofe

New member
קפון, רק קפון

משחק הישרדות, המקורי לפחות, לא הטלנובלה שהביאו בערוץ 10, מבוסס המון על השכל, היכולת להתל ביריבים, ליצור בריתות בשקט מתחת לרדאר, לעבור בריתות במידת הצורך, להיות דומיננטי אבל לא יותר מדי ולא לעצבן אף אחד. לזכות גם בחסינויות פה ושם ובאופן כללי לנשום ולחיות את המשחק כל הזמן ולהיות מודעים למחיר של כל צעד. קפון היה בדיוק שחקן כזה והצליח להגיע כנגד כל הסיכויים לגמר... קליק להמשך

borogon

New member
מעולה אחלה כתיבה ואחלה תפיסה של מצב הדברים

רואים שהכותב, בניגוד לכ"כ אנשים שאוכלים קקי בכפית, מבין עניין ורואה את הדברים לאשורם. סחטיין.

אני אוהדת הישרדות מושבעת כבר הרבה שנים

ראיתי את כל ההישרדויות של חו'ל שינוי הפורמט הישראלי ממש הורס את המשחק בלי קשר- קפון בהחלט עשה דברים בשקט אבל מי שהזיז מהלכים במשחק בפועל היה שפקס קפון בעיקר דיבר הוא בהחלט בחור פיקח אבל שפקס יותר לזכייה בחסינויות אין שום משמעות פה וקפון טעה טעות גדולה בהתנהגותו המכוערת לשרון במשימה ולפניה הכי מגיע לשפקס

borogon

New member
תזכורת מהמציאות: שפקס הוא זה שיזם את

האירוע נגד שרון. זוכר?

eyalrofe

New member
מצד שני אולי כן יש כאן בעייתיות מסויימת

משפקס לא ציפו לדבר. ברור היה ששפקס ינסה לעשות הכל בשביל להדיח את שרון. מה שצרם בעיקר היה לראות את המשתתפים הנותרים, בשבקין וקפון בראשם, משתפים פעולה עם התכנית של שפקס. גם קפון וגם בשבקין (במיוחד בשבקין, כל כך ילדותי ומטופש) לדעתי נפלו חזק במקרה הזה.

גם אביגיל נפלה חזק במקרה הזה

היא מאד שמחה על התוכנית ובשבקין יצא הכי גרוע עם החקירה של שרון על הקשר עם דן היחיד שאפשר היה להבין איכשהו זה שפקס כי היה פגוע ממנה

שפקס כעס על שרון והיתה לו לגיטימציה

לאחרים לא היתה שום סיבה להתנהג ככה אני חושבת שהוא הגזים אבל הוא לפחות הבין את זה בסוף וחיבק אותה כי הבין באיזו מצוקה היא נמצאת ודרך אגב אני בת

למעלה