קפוא-מה?

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
קפוא-מה?

המ, שני מרכיבים מסוכנים. האחד, יש לי מבחנים אז יש לי עט ביד הרבה זמן. עם זאת, אני לא מרשה לעצמי להשקיע בציור כי אז אני ממש לא אלמד (לכן הציור המצורף הוא סקיצה על החום של דפדפת הפוליו) השני, התחלתי ללמוד קפוארה. אני לא משהו, כצפוי (מתי הייתי משהו בספורט?) אבל לא נורא, זה כיף יותר מחדר כושר (
) ואני עכשיו יודעת לעשות כמה בעיטות והתחמקויות מגניבות. אגיע לנקודה תיכף, באמת. בכלמקרה, בתקופת המבחנים הנוכחית יוצאות יותר סקיצות של מהלכים בקפוארה, שזה גם משחק על צדדים חלשים שלי בציור - העמדות לא סטנדרטיות. הציור המצורף הוא של בעיטה בשם ארמאדה. לא העתקתי מהוידאו אבל שיהיה לכם למה להשוות.. תתעלמו מהבלגן בכף הרגל הבועטת, זה התנגש לי עם סקיצה קודמת של ארמאד‏ה.

ailag

New member
ועוד (קטן)

שתי סקיצות יותר קטנות. אחת של מיה לואה ג'י פרנצ'י (?) ("חצי ירח מקדימה"). עכשיו אני רואה שחלק הגוף העליון אמור להגיב יותר.. בתור מתחילה אצלי הוא לא מגיב בכלל. השני אני לא בטוחה. בהתחלה חשבתי שלזה מתכוונים במקאקו ("קוף"), ולפי האינטרנט מסתבר שלא (בחיים אני לא אצליח את זה) אבל עכשיו אין לי מושג אם יש בכלל דבר כזה. (גם את מה שציירתי אני בחיים לא אצליח) (כמה טוב שלא חייבים דברים ברמה הזאת כדי לשחק)

למעלה