קפוארה

קפוארה

אני רוצה ללמוד דברים מסויימים שנדמה לי שכולם מתקשרים לקפוארה <תקנו אותי אם אני טועה>: 1) בעיטות גבוהות 2) הרמת רגל כמה שיותר גבוה 3) עמידת ידיים <בלי להעזר בקיר ולהישאר יציבה> 4) עמידת ידיים + הליכה 5) סלטה 6) גשר 7) שפגט <בנים ובנות> 8) בעקרון גם גמישות עכשיו שאלות.. כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים בקפוארה? וכמה זמן כל יום? כמה זמן <פחות או יותר למרות שזה דיי אנדודואלי> להגיע לתוצאות? איך אני מצטרפת לקבוצה עכשיו <שזה לא נחשב תחילת שנה> ללא כל מידע קודם? תודה רבה!!!!

Escova

New member
זה דבר משתנה מאדם לאדם...

יש אנשים שלמדו סלטה תוך יומיים, אבל עד היום לא יודעים שפגט, יש כאלו שבאו עם גמישות ואפילו עמידת ידיים לא עושים... אנחנו לא יכולים להבטיח לך שום זמן, ושום תוצאות... וחוצמזה, את ממהרת לאנשהו ???

בוקר טוב !!!!! :):)

ממהרת.. אממממ... חחחחחחח כן אני כזאת!!! אני אימפולסיבית מאוד... תמיד רוצה תוצאות כאן עכשיו!!!

Ze Colmeia

New member
כמו שנאמר למתחתי...

אם זה מה שאת מחפשת לכי להתעמלות קרקע שם תלמדי את הדברים האלה יותר מהר....בקפואירה לא מתמקדים בסלטות עמידות ידים וגשרים כל הזמן. ואת יכולה לרצות תוצאות כאן ועכשיו אבל זה לא עובד כך, גמישות היא משהו שצריך לפעמים לפתח ולפעמים לוקח הרבה זמן
ובקיצור מה שאת רוצה לא מגיע מהיום למחר זה לוקח זמן ואימונים...

CountDust

New member
הם כולם מתקשרים להתעמלות קרקע

הם אמנם קיימים במידה זו או אחרת ובמובן מסוים בקפואירה, אבל נראה לי שמה שאת מחפשת באמת זה התעמלות קרקע ולא קפואירה.

למעלה