קפוארה

Cally1

New member
קפוארה

יווווווווווו היה לנו באוניברסיטת חיפה תרבות יום ג,והגיעו ילדי קפוארה. איזה יופי,אני גם רוצה!אבל בחיים אני לא אהיה כזאת גמישה :)

Cally1

New member
ככה

כי אני בחיים שלי לא הייתי גמישה,ואני לא אוכל לקפוץ כמוהם. סורי,אבל לא כל האנשים בנויים לזה,עד כמה שזה חבל.

נירש

New member
רק שתדעי...

שאפשר להנות מקפוארה גם אם לא עושים סלטות מטורפות ותרגילי אקרובטיקה. מנסיון.

Cally1

New member
בקיצר

הגוף שלי לא מסוגל לכלום:) אבל תודה על העידוד ובכלל,אני רוצה אומנות לחימה עם הנשק,יש איפשהו משהו עם נינג´ות בחיפה? המלצות?

טוב אם שאלת

יש באזור חיפה מורה לנינג´יטסו, יעקב חזן. הייתי כותב יותר אבל סלבו אמר לי שאני תחת"double secret probation" ואני פשוט חי בפחד אבל המורה הזה הוא טוב מאוד יש לו גם אתר מקווה שזה עזר לך

aradori

New member
תשובה ל-Cally../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וסלבו - מה אתה רוצה מהילד (גינגי) - אני חצי-שעה כבר נובר כאן בפורום, וזו ההודעה היחידה שלו שהיא רצינית. Cally יקירתי - נינג´יצו היא אחלה אומנות לחימה - והיא מגוונת להפליא. עם נשק, בלי נשק - הכל הולך. תראי שם תיכוניסטים, אנשים בני 40 +, נשים - הכל. יש באזור הצפון מורים טובים - הבכיר מביניהם, הוא זה שהזכיר גינגי - יעקב חזן. הוא מאמן בקריות (יש קישור לאתר - האתר בשיפוצים, אז הוא לא מרשים במיוחד - השיטה הרבה יותר מרשימה. יש שם גם רשימת מדריכים). לכי לנסיון לכמה מורים - תראי מי הכי בראש שלך. בהצלחה. אוֹרי.

המטרה שלך היא להיות גמישה?

אול לרכוש מיומנות באומנות לחימה? אם באומנות לחימה עסקינן אז מה את חושבת על האנשים המבוגרים שעוסקים בכך? את חושבת שהם גמישים? ואם את מסתכלת בסרטים ורואה קפיצות וסלטות באוויר אז שתדעי שזה רק בסרטים. במציאות לא תוקפים בבעיטות גבוהות כמעט בכלל ולא עפים באוויר. בעיטה נמוכה לשבירת הברך זה אידיאלי. אז תצאי מהלחץ של הגמישות.

q0s

New member
אני מאמינה שלכל אחד יש את היכולת

להגיע להישגים יפים לא משנה באיזה תחום. יש אנשים שבנויים יותר טוב ויש אנשים שבנויים פחות טוב. מה שכן לא צריך להתאים את האומנות לעצמך, אלה עדיך לשנות את המבנה גוף שלך לאומנות, וזה בהחלט הפשרי. אם יש בעיית גמישות, או כוח. אילו הם דברים שאפשר לעבוד עליהם, ומשתפרים בקלות. מה שכן תלכי למה שמושך אותך ומה שאת באמת רוצה להשקיע ולהשתפר. עם אימונים קשים את בטוח לא תתאכזבי.

Cally1

New member
מה שאני רוצה

זה להגיד תודה לאותם אנשים שנתנו לי המלצות לנינג´יצו הקטע הוא,שאני רוצה ללמוד אומנויות לחימה,אבל יש כ"כ הרבה,שאי אפשר לבחור פשוט. במיוחד כשאני לא יודעת כלום על שום דבר אבל,ברגע שאני מקבלת את הסאיס שלי,אני מתכוונת ללמוד להשתמש בהם,וזה התחום של נינג´יצו:)

q0s

New member
יש נינגיצו במרכז אביחי

שבמרכז הכרמל, בחיפה. בטח יש בעוד מקומות.

למעלה