קפוארה - המוזיקה...

Sniger

New member
קפוארה - המוזיקה...

לפני כמה זמן, לא זוכר כמה, שמעתי מוזיקה של קפוארה והתלהבתי - באמת אחלה מוזיקה.. אז אם מישהו אולי יודע איפה אני יכול להשיג את המוזיקה הזאת בmp3.. אני אשמח לאללה ,תודה!

PsiChO

New member
סוף כל סוף מישהו שמעריך אומנות!!!

אני בקפוארה לא הרבה זמן את האמת, משהו כמו ארבעה חמישה חודשים, וגם אני דלוק על המוזיקה של הקפוארה, אני שומע את זה 24 שעות. באמפי שלוש אני מעריך שאתה לא תוכל להוריד מנאפסטר תחפש capoeira אם זה לא עובד תנסה mestre suassuna אם זה לא עובד אז אבוד עלייך. בכל מקרה, יש לי במחשב (העברתי מדיסק), אז צור איתי קשר ואני ישלח לך. דרך אגב, אם אתה לא יודע, יש כל מיני מקצבים, שמבטאים כל מיני סוגי משחקים, למשל מוזיקה איטית של אנגולה מבטאת את סוק המשחק הזה שהוא איטי וערמומי, לעומת זאת יש קצב שנקרא יונה שזה המשחק המהיר שרק המאסטרים הכי בכירים באותה אודה (מעגל קפוארה) יכולים לשחק בה. יש לי עוד ממש ממש הרבה להסביר לך, אם תרצה, תאמין לי שזה מאוד מענין בתור בן אדם שעושה קפוארה בכל התחומים שלה בין אם זה משחק שירה או ניגון. אם תרצה שאני יסביר לך עוד צור איתי קשר... ומה גם שאני יכול להמליץ לך על השירים הכי פצצות...

Sniger

New member
תודה!

תודה!

חיפשתי בנאפסטר את המילים המבוקשות, ומצאתי! ושוב באמת אחלה מוזיקה!

PsiChO

New member
מה באמת מצאת?

הייתי בטוח שלא תמצאי... אני לא מצאתי בכל אופן. בכל מקרה גם אנ יחפש. ועל לא דבר.

Sniger

New member
מה שמצאתי זה..

מה שמצאתי זה שני השירים האלו, ואני ממשיך עדיין להוריד אחרים. Only the Strong--Paranaue (the Capoeira song).mp3 Only the Strong - Zoom Zoom Zoom (Mazda Commercial).mp3 Sniger

PsiChO

New member
פרנה פרנה פרנה.......

פרנה זה שיר ענק, אחד השירים הכי טובים בק]וארה וכמו כן אחד השירים הכי מסורתיים שלה. פרנה זה קפואריסט מפורסם שכחתי את הסיפור שלו אני יספר שאני ייזכר. תחפשי mestre suassuna וכל מיני שירים כמו ai ai ai ai (oh soubento micham) adeus adeus - השיר שאיתו מסיימים כל אודה, שיר ענק עם הרבה אשה (אנרגיה של האודה). mileva morena mileva - אחד השירים האהובים עליי zoom zoom zoom capoeira mata um - השיר הראשון שלמדתי

Sniger

New member
לא נורא

היא התכוונה לריקוד, אני התכוונתי למוזיקה.. :)

למעלה