קפואירה לקשישים

avielss1

New member
קפואירה לקשישים

בוקר טוב כקורא סמוי בפורום .התרשמתי מהרמה והידע וברצוני לשאול מספר שאלות 1-האם גם קשישים בגילאי 28.בכושר לא משהו יכולים להתחיל וללמוד קפואירה? 2-אם כן .האם יש קבוצה/מורה מומלץ לקפואירה באיזור פ"ת-יהוד-קרית אונו-ר"ג? תודה אביאל

jennie 00

New member
../images/Emo163.gif

1- קודם כל כן. כמו שכולנו פה תמיד אומרים היופי בקפוארה זה שכל אחד יכול ללמוד. 2- יש גם בפתח תקווה גם בקריית אונו בפתח תקווה מדריך קווקה (שמו בישראל זה טימור) ובקריית אונו מדריך סרג'נטו (ששמו בישראל אריאל) אני מציאה שתיכנס ללינקים ותרים טלפון לאחג מהם או לשניהם ותראה מה יותר מתאים לך מבחינת שעות מיקום וכו'..

avielss1

New member
../images/Emo51.gif

נקווה שיהיה
לכולנו

SniperwolF

New member
תשובות נוספות

למעשה אצלינו בקבוצה התחילה לפני שנתיים בחורה בת 28 עם בעיות גב והיום היא קפואריסטים מעולה כמו כל אחד אחר, בקבוצות הבוגרים שלנו ממוצע הגילאים הוא 26/7 ויש חבר'ה גם מעל ל-30. ביהוד יש אקדמיה מעולה לקפואירה בהדרכתם של אינסטרקטור סאפו ואינסטרקטור אורי, האקדמיה ממוקמת בקניון סביונים שביהוד בקומה השלישית במרכז למחול. אם אתה מעוניין לברר עוד אתה מוזמן להיכנס לכאן ולקרוא ופה גם קבוצות בקריית אונו ובכלל הסביבה אבל אני לא בטוח אם הן לבוגרים.

avielss1

New member
אכן ...דיברתי עם קווקה

מחר אני מקווה להתחיל את השיעור הראשון נשמע בחור נחמד -מת מפחד ומלא ציפיות נקווה שיהיה בסדר אביאל

avielss1

New member
הייתי -הלכתי -נהנתי

חנך אותי בחור בשם אייל שאלה לי אליכם בכמה זמן התחלתם להבין מה רוצים מכם?קואורדינציה?גמישות ?

למעלה