קפה

ALIsuperstar

New member
קפה

מהליכה קצרה ברחובות תל אביב החמה להפליא הובילה אותי לבית קפה באמצע רוטשילד, קצת הזעתי, בטח ובטח גם הסרחתי, אני מאמין בקטנה. הזמנתי מהקופאית הבלונדינית היפה קפה לקחת, וחיכיתי בסבלנות לקפה. היה מפתיע לקבל את הקפה מהקופאית שהזמנתי ממנה ממש עכשיו, ריטה זה השם שלה, לפחות זה מה שהיה רשום במפית, מספר טלפון ושם. ישירות אף פעם לא הפחידה אותי, אבל בשביל מה המסתוריות, היא נמצאת ממש ליידי, רואה איך אני קורא את מה שרשום במפית, מחייך, ספק מופתע, והייתי מופתע, אולי אצלה הספק, אצלכם? אין ספק, שתדעו. קימטתי את המפית וזרקתי לפח, לקחתי שלוק מהקפה, שהיה נוראי, והתרחקתי מהמקום. התחלתי ללכת כבר מוציא את האוזניות, בא לי קצת מוזיקת רקע נחמדה, שלושה בומים קלים בכתף ואני מסתובב, לא הופתעתי, ישר השאלה מדוע זרקתי את המספר טלפון, התשובה המתבקשת היא, שאם לא הייתי עושה את זה, היא לא הייתה ניגשת, סוף סוף הוצאתי ממנה גם חיוך. סיפרה שהיא מסיימת תוך שעתיים, בסדר, אגיע לקחת אותה, אמרתי לה שאני מביא אזיקים.

ALIsuperstar

New member
איזה ניק מסובך יש לך...

ניסיתי היום משהו מיוחד, טוב לא יודע אם זה מיוחד בשביל מישהו או מישהי, אבל בשבילי כן... לנסות להגיד מילים מסובכות בזמן שהיא מכה בך ללא הפסקה, זה לא לצעוק זה להגיד... את מבינה שבגלל הניק שלך יש לי 7 תפרים? אני דורש פיצוי.

למעלה