קפה קר פיג'מות

קפה קר פיג'מות

לרגל העונה השנייה של קפה קר-סול היה לי רעיון: מה הפיג'מות\השחקנים האחרים היו מגישים לכל אחד?ומי היה מקבל יחס מיוחד? אילן עודד קובי דנה גרי קובי מחט אלונה סיוון(כנרת לימוני) שפרה יש עוד?רציתי לתמצת. וגם כאלה שלא מהפיג'מות: יוסי בובליל בר רפאלי ישראל בר און(אולי הם יזמינו אותו להופעה?) אתם יכולים להוסיף...התשובות הכי מצחיקות\מקוריות ייכתבו.

barak97

New member
מרינה מקסימיליאן בלומין!

הם יגישו לה צו לשינוי שם ל"צ'כוב" כדי שתשתתף איתם בעונה הבאה!

חח גדול ../images/Emo6.gif קבלו את זה-

** אני לא בטוחה שעשיתי מה שצריך אבל יצא לי מצחיק בכל מקרה** אז ככה- גרי- מגיש לעודד מגש עם מוח :) עודד- מגיש ליוסי בובליל צלחת עם מדביר חרקים
יוסי בובליל- מגיש לישראל בר און כוס יין חחחח ישראל- מגיש לאלונה אייס קפה P: אלונה- מגישה לימית קופסא קטנה ובפנים פצצה מתקתקת T.T ימית- מעבירה את הפצצה התמתקת לדנה :) דנה- מתפוצצת ולפני שהיא מספיקה להתפוצץ היא מגישה לסיוון תה צמחים ~.~ סיוון- מתעצבנת על אילן ושופכת עליו את התה הרותח. אילן: למה אני צריך את זה?! וכולם היו מגישים [גוררים] מקרר מלא באוכל עיראקי בשביל קובי

0OמומיןO0

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo140.gifמנסה(מקווה שהבנתי נכון)../images/Emo96.gif

אילן
אילן יגיש את השניצלים של אמא שלו+כרטיסי חזרה לנתניה
עודד
קפפה בתוספת פצפצים מתפוצצים בפיצוצים מפוצצים
קובי
מדליוני פילה עם איזה קובה בצד ואולי איזה פלטת בשרים,פלטת גבינות...
דנה
קפה בתוספת שובר לתספורת חינם
גרי
המבורגר כפול פלוס שתייה
קובי מחט
מיץ בתוספת מגבת(כמו בפרק הזה שהם הטביעו את הסצנה
)
אלונה
סלט צימחוני
סיוון(כנרת לימוני)
תה צמחים
שפרה
לשיפרה בטח לא יהיה כוח להגיש והיא תבקש מכולם להכין לבד ועוד תביא להם רשימה לסופר
יש עוד?רציתי לתמצת.
וגם כאלה שלא מהפיג'מות:
יוסי בובליל
פסטה עם רסק עם חשק ונשק
בר רפאלי
כרטיס טיסה לחו"ל
ישראל בר און(אולי הם יזמינו אותו להופעה?)
כוס יין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

0OמומיןO0

New member
תודה../images/Emo9.gif

חח חיפשתי משקה רוחני שכזה
לא מצליחה לחשוב על שום דבר אחר כרגע

יפה

באיחור(די)קל אענה: אילן-מחברת עם שירים שכתוב עליה "בשביל מה אני צריך את כל זה"(מותג ענק!) עודד-פצפצים. קובי-איזה קיש וחתיכה של מעמול... גרי-פעם אחת בחיים עודד מכין לגרי המבורגר טעים, אבל גרי כהרגלו... קובי מחט-לא רצה...רצה לפגוש את אלונה ולהיפרד ממנה שוב...רגיל... סיוון-נרות ושולחן ליוגה. שפרה-סנו קר והרבה!ועוגיות מהקופסא... יוסי בובליל-הפיג'מות לא ירצו להניס אותו...יקחו אותו לספארי ויתנו לו לגעת בדורבן... בר רפאלי-בגד ים.או שמישהו ירצה לצאת איתה... ישראל בר און-כוס יין וכוס זיופים.

כי הוא קרא לעצמו

"דורבן שקולע בזמן". אם תהיה עונה שישית יהיה מצחיק עם הוא ישתתף, ועודד יחשוב שהוא צ'ינצ'ילה.

0OמומיןO0

New member
חחח איך אהבתי שעודד אמר צ'ינצ'ילה שהאיש בא../images/Emo6.gif

אה זה אחד מהמשפטים המוזרים שלו

למעלה