קפה נואר

foofoo77

New member
קפה נואר

7 שנים שאני במרכז 7 שנים אני שומעת על המקום ואיכשהו מעולם לא יצא לי להגיע לשם . חברה טובה הגיעה לביקור מניו יורק והחלטנו לצאת בפעם הקודמת היא היתה בפסח ואנחנו שומרים אז קפה נואר לא היו אופציות כשל"פ וויתרנו הפעם אמרתי לא ! אנחנו הולכים לקפה נואר. בשעה 14:00 אני מקבלת SMS מהשמן , הזמנת מקום ? (בעודי חוככת בדעתי מה לומר נזכרתי שביקשתי ממנו שיזמין .... ) חיש קל התקשרתי למסעדה והזמנתי מקום ל 6 אנשים . הגענו בטפטוף החברה מניו יורק הודיעה שקר לה והזמינה יין קינוח , יין קרח של רמת הגולן כוסית קטנטנה - 29 ש"ח . היין היה טעים ואני לא חובבת יין , הוא היה מתוק וכיפי (בהחלט משהו שיכול להכנס לארסנל כאן בבית שלנו). אני הזמנתי שניצל עגל חלב עם פירה וסלט ירוק בעלי שניצל עוף עם צ'יפס וסלט הניו יורקרית המבורגר עם צ'יפס השמן ובת זוגו סלט קיסר עם שרימפסים ושעועית ירוקה מוקפצת. חברה נוספת סלט פטוש. תשמעו היה מעולה , השניצלים היו טעימים . מתובלים במידה הפירה קרמי וכיפי . לא האמנתי אבל חיסלנו את הכל . הסלט קיסר היה מצוין (דליתי שרימפס מתוכו) . לקינוח , קנולי עלי פסטה ממולאים בקרם מסקרפונה עם דובדבנים ושוקולד מלווים בסלט פירות וקצפת עוגת גבינה שהיתה מעולה מהעוגות האפויות הכבדות . שירות מצויין ולא מעיק , מלצר קליל שהתבדח קלות . סה"כ 540 ש"ח ערב מקסים עם המון צחוקים וחברותה נעימה . לשם בהחלט נחזור.

inבאלי

New member
יפה שכולם נהננו

אין ספק שקפה נואר הוא אחד המקומות הותיקים והיציבים בתל אביב ולפי מה שכתבת ברור גם למה. תודה על הדיווח.

החתולית

New member
על הדיווח

למעלה