קפא"פ באיטליה

alexko

New member
קפא"פ באיטליה

משה גליסקו חזר מסמינר קפא"פ בבגאטה, איטליה ומייד טס לאחד בוורשה. בינתיים אנחנו בארץ מחזיקים את הגחלת ומקנאים. הסמינרים נערכים בחלק ממסע ההשתלטות שלנו על העולם
נציג מס' תמונות. תמונות נוספות ניתן לצפות בעמוד הגלריה באתר שלנו

alexko

New member
חשוב לציין, משה מקפיד על ניהול האימונים

בשפה העברית, הספירות, העמידות, התנועות, הכל עברית.

alexko

New member
דגל הלאום וסמל הארגון שלנו באיטליה

דגל הלאום ו

alexko

New member
תודה בשמי ובשם משה (בדרכו לפולין, בלעדי../images/Emo10.gif)

אני שמח שהחזון של משה מתגשם, בשיחה עם משה לפני שנה פינטזנו על מרכזי קפא"פ בעולם. אבא של משה תמיד אמר לו שהיפנים לעלם לא יקבלו אותנו כשווים. משה תמיד אמר לנו "אבא שלי אומר שיש לך ביד משהו ישראלי, משהו שלנו ותראה וזה עוד יפרוץ בעולם" על כן אני מאוד שמח שהחזון מתגשם. מאחל לו בהצלחה בקידום דרכו - דרך הקפא"פ ברחבי העולם.

Tonjin

New member
לא יודע בקשר לשווים לא שווים, אבל ביפן כבר יש

מרכז קפא"פ אחד...

alexko

New member
לא התכוונתי לקפא"פ

אני מדבר על קראטה, היפנים לעולם לא יתנו ל"גאיג'ין" אם אינני טועה, לנהל את המסיבה. ההתקדמות של הזרים (לא יפנים) בקראטה לדרגות מאוד גבוהות מוגבלת יחסית שלא לדבר על ראשות אירגון. הקפא"פ מאפשר לנו כישראלים להציג משהו משלנו, בו אנחנו בעלי הבית. אני לא פוסל קראטה, לא יורקים לבאר ממנה שתינו כל-כך הרבה שנים ואנחנו עדיין מתרגלים בקראטה בצורה אינטנסיבית אבל, הקפא"פ מוסיף לנו עוד נדבך. לגבי מרכז הקפא"פ ביפן, שאפו לאבי נרדיה, גם הוא מפיץ את תורת הלחימה הישראלית נאמנה, כל הכבוד.

Tonjin

New member
גם בקארטה אני לא מבין.. אבל אני יודע שאלי כהן

עושה לנו הרבה כבוד ביפן והיפנים עושים לו הרבה כבוד בחזרה... וחוץ מזה, נראה לי שעד שלא יהיה זר בעל דרגה גבוהה במיוחד בקפא"פ, קרב מגע או השרדות, אין לנו בינתיים מה להלין על הגויים (כלומר לפחות לא בתחום הזה)

למעלה