קעקוע

january18

New member
קעקוע

שלום פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה (מוזר, אני יודעת), ואני חושבת שאני מתכוונת להתנחל פה
יש לי שאלה: יש לי קעקוע מאחורי הכתף השמאלית של killer bear (אני יודעת שאני לא צריכה להסביר- הדב המצויר עם הפרצוף הרוצח של רדיוהד). רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד אנשים עם קעקוע כזה? כי כשאניעשיתי אותו חשבתי לעצמי שזה דיי מקורי... רעות.

ziggy stardust

New member
אני לא מכיר

בהחלט קעקוע מגניב בת כמה את? מתי עשית וכמה עלה לך? מצטער שאני שואל מלא שאלות מסקרן את

january18

New member
../images/Emo13.gif

תודה רבה :) אני בת 18, עשיתי לפני חצי שנה, עלה לי 350 שקל (פחות או יותר).... רעות.

january18

New member
הסבר?

רק רציתי להגיד שהמחשב אמר לי שההודעה הראשונה לא נשלחה.. אז זה לא מתוך טמטום :) רעות.

Her Circulation

New member
למעשה, כן

אני מכיר מעריצה מסיאטל עם קעקוע זהה על הגב. הבדל קטן הוא שעיניי הדוב במקרה שלה צבועות בכחול תכלת.

january18

New member
../images/Emo4.gif עכשיו אני עצובה....

סתם, אבל לא הייתי חושבת לצבוע את העינים בתכלת... אם כבר באדום. הציעו לי להוסיף לדוב מן טיפות דם נוזלות מהשיניים, כי כשעשיתי את הקעקועו והכל היה אדום ו..אני אחסוך ממכם את הפרטים, אז השינים היו אדומות וירד קצת דם וזה באמת נראה מגניב... מה דעתכם? דר"א, יש לי עוד שאלה: אתם מכירים את הפוסטר של רדיוהד עם מאות דובים קטנים על הפוסטר על רקע לבן? פשוט מלא דובים בשחור לבן ולמטה יש את הלוגו האדום של רדיוהד. מישהו יודע אם יש אותו בישראל איפשהוא? רעות.

Coma White1

New member
לא בטוחה,

אבל תמיד אפשר לחפש באינטרנט ולהזמין. פוסטר נחמד.

למעלה