קעקוע

sheley10

New member
קעקוע

שלום אני שלי, חג שמח! אני מתכננת את הקעקוע הראשון שלי, ואני מחפשת רעיונות. חשבתי אולי לעשות קעקוע שמסמל/פותח את המזל הטוב.. האם קיים משהו כזה? אני ילידת אוקטובר 92, מזל מאזניים. אשמח לתשובה מהירה! חג שמח וכשר

רעיונות

דולפין על הכתף וורד בתחת נחש ברגל קלטי בגב התחתון שמש על היד ירח בצוואר

neophile

New member
יש לי רעיון יותר טוב !

אל תעשי קעקוע !! תני לי סיבה אחת טובה ללעשות קעקוע שהיא לא ואריציה כלשהיא של "כולם עושים את זה "

sheley10

New member
אל תביני לא נכון!

אני לא עושה קעקוע בגלל "שכולם עושים את זה" ממש לא.. להפך, בגיל שלי יש מעט מאוד אנשים שעושים קעקוע. חשוב לי לעשות את הקעקוע בזמן הקרוב...לא בא לי לחכות יותר, אני מחכה כבר הרבה זמן.

sheley10

New member
בדיוק!

אני מחכה כבר מגיל 13 בערך..אם לא לפני. אבל זה לא הנושא לדיון, אם הייתי יודעת שיהיו תגובות כאלה בכלל לא הייתי שולחת הודעה.

neophile

New member
אבל זה ממש לא גיל מתאים

תחשבי על זה שעוד לא סיימת לצמוח ושאם תעשי קעקוע עכשיו במהלך הצמיחה שלך ייתכן כי הוא יתעוות לחלוטין וזה לא יהיה יפה במיוחד ...

weblight

New member
הי שלי

שני דברים: א. את בגיל שקשה לדחות את המשהו שנורא בא לך לעשות, אם זה לא מזיק לבריאות אז תעשי את זה אבל תזכרי שבחרת ללכת על קעקוע... וזה אומר שכשלא יבוא לך יותר עליו לא תהייה לך ברירה אלא להמשיך לשאת אותו איתך ואולי זה טוב כי ככה תלמדי "על בשרך" שלעשות מה שבא לך זה מצד אחד כייף ומצד שני התוצאות יכולות להיות כאלו שאת לא רואה אותן כרגע ושאולי לא תאהבי אותן ולא תהייה לך ברירה אלא לחיות עם התוצאות של המעשה שבחרת כי בא לך ולא חשבת מעבר לצורך הזה. ב. נראה לי שחשוב לך הקעקוע הזה כדי שהוא יסמל אותך, יזהה אותך,ייחד אותך מבין כל האנשים סביבך אולי יגדיר אותך ויספר משהו עליך. כמו סוג של שלט שאומר אני כזו וכזו.. אז דוקא הגעת למקום הנכון האסטרולוגיה יכולה ללמד אותך הרבה על עצמך ועל אנשים סביבך ועל אנשים בכלל אם זה מעניין אותך תקני לך ספר ותקראי קצת. ובאשר לקעקוע אם את מזל מאזניים ובא לך דוקא שזה מה שיגדיר אותך עכשיו אז חפשי לך את הסמל של מזל מאזניים. אבל אחרי שתקראי קצת תראי שאת הרבה דברים לא רק מזל מאזניים , אולי את יותר מזל דגים ממזל מאזניים. בקיצור אני ממליצה לך לחפש קצת יותר לעומק את מה שמסמל אותך לפני שאת בוחרת סמל שאולי לא יתאים לך אז תקני לך את הספר של טלילה סטן , נורא מעניין ויתן לך קצת אינפורמציה ראשונית על אסטרולוגיה. בהצלחה עם הספר ועם הקעקוע. בי

את בטוחה שקעקוע מביא מזל טוב?

מה שבטוח , שהוא מביא משהו שלא ניתן לשינוי גם אם מרגישים שאינו מתאים עוד....

קעקוע מביא איתו תחושת שייכות וקוליות

שני דברים מאוד משמעותיים בעיקר לנוער, שזקוק לסוג של תעודת זהות בדיוק כפי שאנו היינו זקוקים לה אז, בימינו. מי זוכר עוד את השיער הארוך, העגיל באוזן, הבגדים הקרועים ועוד? כל דור ותעודות הזהות שלו. בגיל שלושים או אפילו קצת לפני הצורך הזה כבר פנימי יותר, ופחות חיצוני. בדרך כלל.

למעלה