קעקוע כדרך הנצחה

good girl 21

New member
תמיד חשבתי לעשות, אני נגד קעקועים תמיד ...

אבל זה נראה לי רעיון מעולה :)

קוקה7

New member
אני הלכתי לעשות קעקוע...

והבאתי תמונה של קוקה הרוטווילרית שלי ורציתי שהמקעקע יעשה לי פורטרט שלה, אבל אז הוא אמר לי שבשביל שהציור יצא אחד על אחד יש צורך להגדיל את התמונה וזה יצא בערך בגודל של כף יד, הקעקוע היה אמור להיות ברגל, ידעתי שאם אני חוזרת הביתה עם קעקוע ענק בעלי זורק אותי מהבית אז ויתרתי ועשיתי צמיד הרגל..... ואני מצטערת אימיים שלא עשיתי לי קוקה יפה על הרגל.....

קוקה7

New member
ואחרי כמה שנים עשיתי את זה...

המיקום הוא בחלק הפנימי של יד ימין..... איך????

year of the cat

New member
מקסים ../images/Emo20.gif

שנים שאני חולמת על קעקועים של צמיד בזרוע ושמש על היד ופירסינג בגבה אבל נהייתי פחדנית עם השנים
חבל שלא עשיתי אז..

קוקה7

New member
של איזה מהקעקועים???

הדרקון נעשה ברמת גן בזיבוטינסקי - שכחתי את שם המקעקע. והשאר נעשו בפסיכו קעקועים הסנטר.... והיד מבחינתי עוד נטויה..... אני מתה לעשות קעקוע של קוואסאקי נינג'ה ZX12R באמצע הגב. אבל בעלי ממש ממש לא אוהב אז נראה לי שזה ישאר בגדר חלום....

כן התכוונתי לדרקון../images/Emo13.gif

גם מבחינתי זו רק ההתחלה.. אבל אצטרך לחכות למתי שאעבור מחוץ לבית... במקרה שלי זה יהיה יותר קל(או קשה, תלוי את מי שואלים). הקעקועים יהיו שם ומי שירצה להיות איתי יצטרך מראש לקבל את זה
תמונה של הקעקוע הראשון(ולא האחרון)..

קוקה7

New member
את צודקת, רק שאני כבר לא צעירה כמוך

וכרגיל את כל השיגעונות שלי אני נזכרת לעשות בגיל 30 אחרי שיש לי בעל וילדים, כדוגמאת האופנוע הכבד שאני מתה לקנות וכל מי שסביבי צורח עלי שאני ילדה חסרת אחריות... אוף שיתנו לחיות את החיים בשקט....להתקעקע בכיף ולהשתגע על אופנוע כבד....לא???

ניל´´י

New member
ואני השבוע עשיתי נקבים באוזניים

בשביל עגילי הווסטי שלי... ואני כבר לא בת 20 ולא בת 30 ובודאי לא בת40 וכמובן שלא בת 50.... ועדיין לא בת 60.... פחדתי מאוד, הגעתי בחיל ורעדה, אבל בסוף עשיתי זאת ואני לא מצטערת לרגע... סבתא ניל"י...

LeeKo

New member
ואני נגעתי בקעקוע הזה!!איזה כבוד!!!../images/Emo3.gif

LeeKo

New member
אח"כ יצמחו על זה שיערות

ואז יהיה דיאגו מראדונה(?) שעיר במיוחד באיזור הפרצוף והשיניים...

bar בר

New member
וסתם משהו מצחיק מארגנטינה, מקעקע אוהד ריבר..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355525,00.html (זהו אחרון חח)

בטח שחשבתי!

תמיד היה ברור לי שיהיה לי קעקוע של כלב.. מאז לפני שנה ומשהו שפיקסי הגיעה-נהיה ברור לי שזה לא יהיה סתם כלב אלא פיקסי
אבל בינתיים יש מעל ראשי עננה של איום העפה מהבית אם אני עושה עוד קעקועים

לפניכם קעקוע אורגינל ../images/Emo8.gif על זרועו של

איש יקר לי ששרוף-בדיוק כמוני- על היצור המכוער הכי יפה בעולם הלא הוא הבוקסר
לו הייתי קצת יותר מבוגרת גם אני הייתי עושה דבר דומה LOL תומבי סבתא של טיי, גאיה לי וניקי סבתא רבא
של גילגול יוצור ומקווה שגם של רוני

למעלה