קעקוע דיו לבן

קעקוע דיו לבן

מה החסרונות?
כי זה לא יכול להיות סתם מושלם.
במיוחד למישהי לבנה כמו סיד כמוני.

אז מה החסרון הכי גדול?

אה ועוד משהו

אני רוצה לעשות קעקוע של חרב לכל אורך השוק.
השאלה היא, כמה זה מסובך מבחינת ההחלמה להיות עם מכנסיים ארוכים (טייץ לדוגמא),
או בכללי ללכת עם זה?
כי זה לא אמור לכאוב כל כך בהליכה, אבל אולי יש משהו שאני לא יודעת.

והאם זה מסובך כשגדל שיער בזמן ההחלמה

כי אי אפשר להוריד כי זה ייכאב מאוד.

adidom

New member
הצבע משתנה קצת

הלבן טיפה מצהיב עם הזמן וזה הדבר היחיד שעולה לי לראש כחיסרון בדיו לבן..

איזה קטע

אני גם מתכננת קעקוע בדיו לבן.
מקריאה בפורום הבנתי שדיו לבן יכול עם הזמן להפוך לצהוב בהיר. בשאר האינטרנט יש שמועות שדיו לבן דוהה מהר יותר מכל שאר הצבעים.

בכללי לא הצלחתי למצוא הרבה מידע על הנושא הזה.
אז אם יש עוד חסרונות שלא ציינתי אשמח לשמוע מחברי הפורום.

ladybug2

New member
דיו לבן

דווקא גוון העור שלך הוא יתרון. קעקועים לא עובדים כמו נניח צבע לבן על דף שחור אלא תאי עור בגוון כהה בעצם מונעים מהדיו להראות. מה שאומר שככל שאת שקופה/לבנה יותר זה יתרון.
א-בל לדיו לבן יש שתי אופציות,או שהוא לאט לאט נעלם (אצלי למשל סיכות שאוספות את שיער בגיישה שלי נעלמו ואם אנ י זוכרת נכון גם עוז הזכיר משהו בסגנון על הבאגס באני שלו)

אופציה נוספת זו אכן הצהבה של הקעקוע. אני מצרפת קישור של משהו שבמקרה נתקלתי בו בBME על קעקוע לבן,13 שנים אחרי.

באופן אישי אני לא הייתי מקעקעת קעקוע בצבע לבן אם היה חשוב לי שהוא ישמר לאורך שנים. (ישאר בכלל או לבן חזק)

בהצלחה.

Fanty S

New member
לי הוא כמעט נעלם לגמרי

הקעקוע בן שנתיים, ורוב הדיו הלבן נעלם או דהה מאוד. נשארו כמה חתיכות קטנות. מזל שזה במקום שלא כ"כ שמים לב :)

וכמו שאמרו לפני - צבע העור שלך הוא יתרון. אם את באמת כ"כ לבנה כמו שאת מתארת - אין צבע שלא יצליח לתפוס עלייך טוב (אבל לא לשכוח שהם כן דוהים עם הזמן).

MissSin7

New member
החסרון העקרי

והיחיד בעצם הוא שהדיו נעלם.
בכל הקעקועים שלי הדיו הלבן נעלם תוך משהו כמו שנה.

ראיתי כבר קעקועים לבנים שהופכים להיות צהובים- אני מתכוונת לאלו שנעשו ע"י מחט מסוג ליינר, כלומר קעקוע שהוא כולו קווים לבנים בלבד. וזה נראה קצת כמו צלקת.

מורגאוס

New member
לי יש די הרבה לבן בקעקוע,

הצהבה שלו זה ממש לא משהו שהייתי רוצה לחשוב עליו...

העור שלי די בהיר, ועדיין לא ממש רואים את החלקים הלבנים.

היויו

New member
לגבי עניין המכנסיים

לפחות בתקופת ההחלמה הראשונית רצוי ללכת עם מכנסיים רפויים יותר מטייץ. א' - זה יכאב בשבוע הראשון.
ב' - שפשוף של הקעקוע בתחילת ההחלמה עלול לגרום הרבה דברים לא רצויים - זליגת דיו, עיכוב החלמה, עיוות קל של הקעקוע...

בקיצור - תמנע בהתחלה מכל דבר שיכול לגרות את הקעקוע (לפחות בשבועיים הראשונים , רצוי בחודש הראשון).
יש הוראות טיפול מדוייקות בלינקים הקבועים של הפורום.

למעלה