קעקוע ברגל- שאלה!

קעקוע ברגל- שאלה!

שלום לכולם! אז ככה, יש לי כבר קעקוע אחד שעשיתי בכתף. אני רוצה לעשות קעקוע שני ברגל כמו שמסונן בשחור בתמונה. השאלה היא אם אני עושה את זה בחורף אז אני אוכל לשים נעל בלי שזה ילחץ על זה? ואם אני עושה את זה בקיץ מה אני עושה כי אסור לחשוף את זה לשמש בהתחלה.בקיצור מתי עדיף לעשות? קיץ או חורף! תודה לכולם!!! שנה אזרחית טובה!

amircn1

New member
אהלן...

עיקר הבעיתיות היא במהלך תקופת ההחלמה הראשונית, כפי שכתבת, אסור לחשוף את הקעקוע לשמש במהלך ההחלמה הראשונית (שבועיים מרגע העשייה) וזה לא משנה אם מדובר על קיץ או על חורף בנוסף לכך, המיקום שסימנת עלול להיות דיי בעייתי במידה ושמים נעליים סגורות אשר עלולות לשפשף את הקעקוע או כאשר חונקים אותו עם גרביים, ההעדפה צריכה להיות אך ורק שלך כאשר חשוב לדעת מהם המגבלות שלך - בלי חשיפה לשמש ובלי נעל אשר עלולה לגרום לשפשוף של הקעקוע אני אישית הייתי מחכה לתקופות חמימות יותר שבהם אפשר להסתובב בבית/בחוץ עם כפכפים אבל מצד שני בלי יותר מדיי שמש בחוץ (אוקטובר-נובמבר או פברואר-מרץ) וכמובן לצאת מבלי לחשוף את הקעקוע לשמש

שלום ../images/Emo210.gif

במקרה הכינותי מראש קעקוע על רגלי הממוקם בדיוק כמו בשרטוט שלך... אני לא צוחקת! יש לי קעקוע בדיוק שם, עם אובייקט בינוני מעל הקרסול ושורה פתלתלה של אובייקטונים שממשיכה עד קצה גב כף הרגל... את שלי עשיתי בחורף. החסרונות- הקעקוע היה מכוסה רוב היום בגרב וחלק מהיום גם בנעל ולא נשם.. היתרונות- כמו שציינת, אי חשיפה לשמש. קחי בחשבון שגם בקיץ את לא הולכת כל היום יחפה, אלא עם כפכפים/סנדלים/אנאערף, מה שגורם לחיכוך ישיר עם העור המקועקע, בניגוד לחורף שהגרב "מגנה" עליו.. אם את עושה עכשיו, אל תלכי בתקופת ההחלמה עם נעליים לוחצות וצמודות מדי ותתני לקעקוע כמה שעות ביום של אוויר. בעיקרון, כל עונה בשנה תהיה קצת מעצבנת להחלמה של הקעקוע במיקום הנ"ל, אין עונה אופטימלית למיקום הזה. אני בטוחה שאם המקעקע שלי היה חושב שעדיף לעשות קעקוע במיקום הזה בקיץ, הוא היה ממליץ לי על כך... בכל אופן ההחלמה במקום זה מעט בעייתית וייתכן שיידרשו תיקונים. מקעקע מקצועי והוגן יתקן את הקעקוע בלי תוספת תשלום... בהצלחה, ותעלי תמונות!

סנאי נדיר

New member
כעיקרון תמיד עדיף בחורף.

אבל המיקום הוא בעייתי. היות ואני עצלן, פשפשתי בארכיון הפורום: ויקטור כותב/ת: מותר לעשות קעקועים על הכף רגל.אבל יש כאן בעיה.זה לא ששם לא נתפס הדיו.הדיו נתפס כמו שצריך.פשוט בגלל האיזור,הקעקוע נשחק עם הזמן.זה אומר שיחסית לקעקוע באיזור "רגיל" הוא יראה פחות טוב.זה קורה בגלל מרקם של עור עצמו על הכף רגל(אותו דבר לגבי כף יד).העור בכפות רגליים תמיד נמצא בחיכוך ומתחלף יותר מהר מאיזורים אחרים.לכן יש יותר סיכוי שהקווים שלו ימרחו ו\או חלק ממנו יכול להשחק. הבעיה גם שלא תמיד ניתן לתקן נזקים אחרי זה.לפעמים אם לעבור על הקעקוע כמה פעמים,יכול לגרום לו להראות עוד יותר גרוע.לכן צריך לחשוב טוב מה עדיף: קעקוע באיזור "מגניב" אבל לא נראה הכי יפה,או קעקוע באיכות יותר טובה אבל באיזור אחר.כמובן שאני מדבר על נזקים לטווח ארוך - לפחות כמה שנים. בכל מקרה,צריך להתייחס לכל קעקוע באיזורים כאלה בצורה ספציפית(כי זה גם תלוי בסוגנון הקעקוע).לכן הייתי ממליץ לפנות ליוץ עם המקעקע...בהצלחה!

תודה!

אני מתכננת לעשות בעיקרון בסביבות מרץ כשאני יהיה בת 18 סוף סוף! תודה רבה לכם! אני אמשיך לחשוב על זה!:)

למעלה