קעקוע במבוק

dana p

New member
קעקוע במבוק

מישהו יודע אם עושים קעקוע בבמבוק בישראל?? עשיתי כזה בתאילנד והייתי רוצה לעשות עוד אחד רק שזה לא מציאותי כ"כ לנסוע לתאילנד עכשיו ואני מפחדת מהמכונה...

TankBoy

New member
מה זה בכלל?

שמעתי על זה ממישהו לא מזמן, אבל הוא לא ידע להסביר לי איך זה עובד. אז איך קעקוע במבוק עובד? מה ההבדל מקעקוע רגיל?

olmyt2

New member
חומר שונה וזה בלי מכונה חשמלית

מכופפים שפיצים קטנים במקל אחד ועם המקל השני "מתופפים עליו" ומחדירים את הדיו לעור . יש כאילו כול מיני שיטות של האנד פוקינג זו אחת מהן

dana p

New member
קעקוע במבוק

זה הרבה יותר טוב ממכונה... זה פחות כואב וגם אחר כך לא צריך למרוח משחות או לטפל ואפשר להיות בשמש ולהיכנס למים ישר אחרי שעושים רק צריך למרוח ווזלין על זה..

TankBoy

New member
והאיכות?

אפשר לעשות בשיטה הזו קעקועים באותה איכות ובאותם גדלים כמו עם מחט חשמלית? זה נשמע כמו עבודה הרבה יותר קשה.

dana p

New member
...

האיכות מעולה! אם תראה למטה שמתי תמונה של הקעקוע שלי... והם עושים קעקועים גם על כל הגוף.. במהירות די גדולה... את שלי עשה תאילנדי הכי חמוד בעולם וגם הוא עיצב לי אותו איך שרציתי!

olmyt2

New member
כי יש אפשרויות הרבה יותר מוגבלות

במובן של צבעים איכויות תמונה,וזה דוהה הרבה יותר מהר (גם כתוצאה של חוסר הצורך לטפל בזה) ופחות כואב זה אני חושב אינדיבידואלי לא?.... ובקשר ללמה משתמשים במכונה כי מכונה זה יותר מהיר ולאמן יש יותר אפשרויות איתה כאילו לדוגמא אפילו המאסטרים הגדולים ביפן משתמשים חצי במכונה וחצי בהאנד פוקינג .

dana p

New member
במזרח משתמשים רק בבמבוק...

לא נראה לי שאצלנו בארץ יודעים איך עושים בבמבוק... ואם מישהו יודע על מישהו שעושה בארץ בבמבוק אני אשמח לדעת עליו...

dana p

New member
סטרילי, רק...

כמובן שצריך לבדוק לפני שעושים שהמקום שומר על סטריליות כמו לפני כל קעקוע...

olmyt2

New member
יש לה נמר

וכתב שנעשו בשיטה הזאתי בתאילנד לא דרקון:). והוספתי תמונה של הכלים שמשתמשים בהם שהם סטריליים ושנוחים לשימוש שבהם משתמשים במזרח. (יש כול מיני שטיות ממה שאת "dana p" הראת זה השיטה המסוימת הזו) ומשתמשים בשיטות האלו בבורניאו,ובכול מיני אזורים של ניוזילנד. סתם כדי להראות דוגמא מחוץ למזרח הרחוק :)

dana p

New member
כל הכבוד על

העבודת מחקר שעשית... יש לאנגלינה גם דרקון... ונכון יש עוד מקומות שעושים קעקועים עם במבוק אבל משתמשים בבמבוק בעיקר במזרח..

dana p

New member
והנה

הדרקון של אנג'לינה (שדרך אגב דומה מאוד לשלי...)

למעלה