קעקוע בישבן

zozo s

New member
קעקוע בישבן

הי, הבנתי שזה לא טוב לעשות קעקעוע בישבן. האם זה נכון? ממה נובעת הבעיתיות?

love addict

New member
אממ

זה אפשרי בהחלט לקעקע את האזור, אבל הבעייתיות העיקרית שאני יכולה לחשוב עליה היא חיכוך ולחץ על הקעקוע בתקופת ההחלמה ואחריה (אנחנו יושבים\שוכבים על הישבן שלנו חלק ניכר מהיום..) - אם כי זה תלוי כמובן מה גודל הקעקוע ואיפה בדיוק הוא ממוקם ביחס למוקדי הלחץ\חיכוך.
הבעיה עם חיכוך היא שהוא מגביר את קצב הדהייה של הקעקוע, ובמהלך ההחלמה הראשונית (שבועיים) יש להימנע ממנו במיוחד.
מעבר לכך, האזור נוטה להשתנות יחסית הרבה עם השנים והקילוגרמים, מה שיכול לעוות את הקעקוע.

כRובי

New member

אני לא מכירה את הבעייתיות

יש לי את הקעקוע שלי כבר... חמש שנים, הוא אומנם צריך קצת חיזוקים כבר,
והיה צריך לעשות קצת טאצ' אפים אחרי ההחלמה הראשונית (שלא הייתה הכי פשוטה בעולם, אבל גם ממש לא נוראית), אבל בסך הכל ממש לא עשה לי בעיות.
אולי זה מיקום שקצת יצטרך יותר השקעה בתקופת החלמה וחידוש כל 5 ולא כל 10 שנים. בקטנה

חחחח כל זה ואין לך אפילו מושג איך הפרצוף שלי

נראה...

למרות שאני מבינה שאצלכם במין זה לא נורא משנה ברגע שיש פקטורים אחרים

CB600F

New member
חחח מה זה בדיוק "כל זה "

"אחלה חמודה " - שעוד ניכתב במרחאות להמחשה שזה בהומור , פשוט יצא לי בטעות לשמוע ברדיו במהלך העבודה את אחד השירים הכי מטומטמים שיצא לי לשמוע שמרב פיגור הוא ניתקע לי בראש חח {באותו יום }

ונשים אתן תמיד תבינו מה שבא לכן להבין ..

מאחלה חמודה יצא שהבנת שאני נכלל באותם חלק {משני המינים הם קיימים בימינו } שפרצוף לא מענין אותם חחחח

zozo s

New member
תודה על התשובות

החלטתי לשנות מיקום, כרגע אני חושבת על צד הגוף בצלעות.

היויו

New member
אוי...

עברת ממקום שלא נוח AT BEST ואולי טיפה מציק בהחלמה, לאחד המקומות הכואבים ביותר לקעקע

הצלעות נחשב מקום מאוד כואב, בגלל שהעור שם דק וקרוב לעצמות.
אם את מחפשת מקום לא כואב, יש את השכמות, הרגל, הכתף....
אבל שימי לב שכאב הוא דבר אינדיווידואלי ומקום שלאחד יכאב רצח לשני לא יכאב בכלל. יש אנשים שמתפתלים בזמן קיעקוע הכי קטן, ויש אחרים שנרדמים תוך כדי.
מה את רוצה לקעקע בכלל? משהו גדול? קטן? נרחב?

למעלה