קעקועים..

אן מרי17

New member
קעקועים..

מה אתם חושבים על קעקועים? יש לכם קעקועים? האם הייתם עושים קעקוע? ואם כן, של מה? ואם לא, למה? פעם מישהו אמר לי ש"לא הייתי יוצא עם בחורה מקועקעת"...ואתם? יש מצב שלא הייתם יוצאים עם מישהו עם קעקוע?

Palm tree

New member
אני מאוד נמשך לאישה עם קעקועים

אבל זה עניין של טעם אישי. גם לי יש קעקועים, וכשאני רואה מישהי עם קעקועים אז אני מקבל את התחושה שהיא "מהשבט שלי". לדעתי קעקועים זה דבר מקסים, אומנות על הגוף. יש אנשים שחושבים שזה מזעזע. זו שאלה עם אינספור תשובות.

Hypnotize

New member
אני נורא אוהבת קעקועים

אבל כשזה בטעם טוב.. משהו עדין, לא גדול מידי ומקושקש מידי. לי אישית יש קעקוע אחד מגיל 16 וחצי ואני מתכננת לעשות לפחות עוד אחד בעתיד..

אני באופן אישי מאוד אוהבת את זה.

ואני מתכננת לעצמי איזה קעקוע רק שאני בהתלבטות גדולה בקשר לזה. יש כל כך הרבה צורות וגדלים של קעקועים ואין לי מושג מה אני הולכת להחליט בקשר לזה. אני גם קצת פוחדת מהכאב.

פלטרון

New member
מצטער חבר'ה - אני נגד !! חד משמעי

אני אסביר : 1. אני נגד לקעקע את הגוף, במשמעות שלא הייתי עושה זאת לעצמי. הסיבה : בלתי הפיך... אני חושב על מה יהיה בעוד שנה - 5 שנים - 20 שנה . מצד שני - זה בגלל שאני נוטה להיות הפכפך ברצונתיי. 2. לא הייתי מטיל וטו על בחורה בגלל קעקוע... ( למעט - אם התוכן מוזר מידי ). מצד שני - אם היא מקועקעת מידי - הייתי מוותר בגלל שזה לא הטעם שלי בבחורה. אני מאמין בעור חלק ונקי ... זה הקטע שלי ( פריק !!
) אם הקעקוע יושב במקום מוזר מידי - למשל בפנים... טוב - עדיף שאני לא אמשיך את המשפט
פלטרון

אן מרי17

New member
קעקועים בעיני

זה לא יותר משעשוע אומנותי. לא חשבתי הרבה לפני שעשיתי אותם וטוב שכך. רוב הקעקועים שיש לי הם קעקועים שנחשבים "נשיים". ואני אף פעם לא הייתי מהאנשים האלה שיש להם סבלנות לחפש את הקעקוע המושלם וזה דיי מטומטם לעשות את זה כי מניסיוני יעברו מעט מאוד שנים עד שתפגשו את הבן אדם עם הקעקוע היותר מושלם. אני לא חושבת שהקעקועים שלי הם כאלה יצירת אומנות מבחינה אומנותית, הם חמודים וזהו, אבל אם היו מורידים לי קעקוע הייתי מרגישה כאילו הורידו לי יד או משהו כזה, כי הם חלק ממני ואני מאוד אוהבת אותם. למרות שאנשים חושבים שאם אני מקועקעת אז אני חייבת להמשך לבחורים מקועקעים, אני מעדיפה בחורים חלקים. אבל לא הייתי שוללת מישהו שיש לו קעקוע גם בגלל שזה לא כזה משנה וגם בגלל שזה מטומטם כשזה בא ממני. ואם מישהו יידחה אותי בגלל הקעקועים שלי אני אדע שטוב שכך, אני לא מעוניינת בבנים שטחיים, לדחות מישהו בגלל קעקוע זה כמו לדחות אותו בגלל צבע עיניו. נכון שלא נולדתי עם זה אבל זה לא פחות חלק ממני, ואם מישהו אוהב רק חלקים ממני אז אני מעדיפה שלא יאהב בכלל, ולמען האמת הקעקועים זה גם מדד לא רע לסינון בחורים...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני אוהבת קעקועים קטנים כאלה.. נגיד קצת מעל כף הרגל.. איפה שהעצם או בתחילת הזרוע, איפה שרואים את הורידים שם.. אני אוהבת גם בעורף ובגב התחתון. אם הייתי עושה קעקוע זה היה של אות סינית [או מילה] שמסמלת משהו שאני אוהבת... נגיד "שלום" בסינית [או יפנית]. אבני לא אעשה כי זה לא בריא.. תלוי כמה הבחור מקועקע....

אן מרי היקרה:)

זה לא כמו שזה נשמע..אנחנו לא מבוגרות או משהו כזה..אלא בנות 18 בקיצור... חמודה... לדעתנו אישה צריכה להיות עדינה ונשית... הגוף הנשי הוא יצירה בפני עצמה..אז למה להרוס אותו בציורים? גם ככה הקעקוע לא ישאר כמו שהוא וידהה לאחר כמה שנים.. ככה שאם לא תרצי לחדשו זה יראה כאילו ציירת על עצמך עם עט נמרח.. שלא לדבר על זה שהציור או האמרה שתקעקע על גופך יעבור עם הזמן.. הייחוד שבו לא ישאר וקעקוע נמחק רק לאחר ניתוח ומשאיר צלקות.. אז בשביל מה? להיות סבתא עם קעקוע!? :)

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

אן מרי17

New member
אז ככה...

זה ברור שאנחנו רואות את הדברים אחרת...אני לא רואה את זה בכלל כהרס, אני רואה את זה כתוספת יפה וכמזכרת מהנעורים שלי. ולקעקוע יש יותר אורך חיים מאשר "כמה" שנים, ואם מטפלים בו יפה אז בכלל... והקעקועים שלי תמיד ישארו מיוחדים כי מן הסתם הם שלי, הם שומרים זכרונות שיש לי, הם באו מהראש שלי, הכל פה שלי ואפילו אם מישהו יעשה את אותו הקעקוע שיש לי עדיין הקעקוע שעל הגוף שלי יישאר "שלי". ובנוגע ל"סבתא עם קעקוע" סבתות מטבען הן לא שיא היופי ואני לא חושבת שבגיל 80 יעניין אותי מה שיש לי או אין לי על הגוף... קעקועים זה עניין של טעם. אחד יימצא את זה מכוער נורא והשני יחשוב שזה דבר מדהים ביופיו. אני חושבת שאני דיי באמצע, חוץ מזה, יש אנשים שרוצים קעקוע ולא עושים בדיוק מהסיבה של "מה...בגיל 70 אני אהיה זקן עם קעקוע...?" כן. ובעצם למה לא? מה זה משנה כל כך בגיל 70? אנשים עושים דברים הרבה יותר "גרועים" בטענה ש'חיים רק פעם אחת'. ודבר אחרון...ממש מרגיז אותי שאנשים חושבים שקעקוע זה דבר לא נשי, זה לא עניין של מין, ואני חושבת שאני הרבה יותר נשית מהרבה בנות חסרות קעקועים.

koRn18

New member
../images/Emo9.gifשלום...! כן זה אני "החדשה"!

קודם כל... שלום לכולם... אני רק באה וכבר יש לי מה לכתוב... האמת שאני קוראת כבר הרבה זמן(את הפורומים בתפוז) אבל לא השתתפתי. לגבי הקעקועים: אני חושבת שבחור שלא מקבל בחורה בגלל קעקוע זה לגיטימי מיצידו כמו שבחורה יכולה... אני אישית אין לי קעקועים אבל אני מאוד אוהבת. אני לא עשיתי קעקוע דבר ראשון כי זה אסור לפי התורה... ושני נגיד היה מותר -לא הייתי עושה קעקוע בגלל סיבה אחת והיא... שאני לא הייתי סוגרת על קעקוע כי ממש אני אוהבת הרבה מאוד. אני יכולה לשבת כל היום ולראות חוברות של קעקועים, זה דבר מדהים אומנות חבלזית... ושלישית כי זה דבר לכל החיים ואני לא יודעת מתי ימעס לי ואולי פתאום אני לא יאהב? אני ירצה להחליף? קיצר עדיף לצייר על הגוף עם עט שחור
או קעקוע חינה שזה יוצא ממש יפה... ועוד דבר: לדעתי קוקועים זה לא הופך בחורה ללא נשית ולהפך זה בכלל לא קשור... זה טעם של בן-אדם.

קעקועים זה ענין של טעם אישי

כאישה שמזמן עברה את גיל 18, אפילו 25 וגם 30
ואשר נושאת על גופה יותר מקעקוע אחד, יכולה להגיד שזה בהחלט יפה, כמובן במידה והקעקוע עדין ו"עשוי כהלכה" מיקום הקעקועים - על כך יחליט כל אחד לעצמו יש ויקעקעו ש"כולם יראו" יש ויקעקעו במקומות מוצנעים ופחות בולטים הכל ענין של טעם אישי קעקועים - צריך לאהוב את זה ובד"כ, אחרי הקעקוע הראשון מגיע השני ולפעמים גם עוד אבל בעיקר צריך לאהוב את זה אגב, ראיתי את ההודעה בהודעות הנבחרות ופשוט לא יכולתי שלא להגיב מנקודת מבט של "אישה גדולה"

Angel lips

New member
קעקועים בנורמה

אני חושבת כקעקועים הם משהו יפה, והם מסמלים המון, אבל צריך לשמור על גבולות... זה בקשר לכל דבר בחיים אם זה קטן ועדין אז זה ממש יפה ואם זה מוגזם אז זה כבר הורס.. לי יש קעקוע קטן ועדין על הכתף שרק מוסיף חן.

Scandalous

New member
ניים קעקועים

אם הם לא בהגזמה יכולים להיות דבר יפה תלוי גם על מי הם נמצאים ובאיזה מיקום

tomermr

New member
קעקועים !!!

דעתי היא שקעקוע יכול להיות דבר מחמיא ויפה לאישה או גבר אך כנגד קעקוע יכול להיות מזעזע ודוחה ....העניין הוא גודל הקעקוע ומיקומו. קעקוע קטן באזור הגב הוא באמת יפה אך אלו שמקעקעים את גופם בהרבה קעקועים בגודל לא סביר לדעתי מגזימים והורסים את גופם .

flashdani21

New member
קעקועים זה אחלה

בחיים אני לא יפסול בחורה או בחורה לצורך הנושא בגלל קעקוע זה או אחר גם לי יש אחד על הכתף מאוחרה ואני מאוד גאה בו ...ואני כבר מת לעוד כמה..

סאני17

New member
לכל מי שיש לו קעקוע

היי לכולם רציתי לבקש ממכם לכתוב איזה קעקועים יש לכם, בתור מקועקעת לעתיד חיחי הייתי רוצה לשמוע רעיונות(למרות שאני כבר יודעת מה אני הולכת לעשות) סאני

hila12

New member
רעיונות לקעקועים

אז ככה . לא מזמן התחדשתי בקעקוע חדש ויפה לאאלה . זהו הקעקוע השני שלי . הקעקוע הראשון שלי הוא של טיגריס מצרי שמונח על הגב התחתון שלי והקעקוע החדש ( אשר נעשה לפני חודש בערך ) הוא אלמנה שחורה שמטפסת על קורי עכביש .

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

NoNa5000

New member
../images/Emo127.gif נו בטח...

קעקועים מסמלים ייחודיות של אדם... כל אדם זכותו להחליט באיזו צורה הוא רוצה להתבלט... יש כאלו שקעקועים זה הקטע שלהם, יש כאלו ששער זה הקעט שלהם ויש כאלו שבגדים זה הקטע שלהם.. אף אחד לא רוצה להראות כמו חלק מהעדר.. אבל כולנו רוצים להיות קשורים אליו באיזו שהיא צורה... נכון יש עלי מספק קעקועים.. הם עושים לי טוב.. אין יום שאני לא מסתכלת אליהם ומחייכת.. נכון הם תמידיים... אבל ככה גם ניתוחים פלסטיים באברים שונים בגופנו.. בקיצור לדעתי... שכל אדם ייבחר לו את הדרך שלו לבלוט בעדר.. יש כל כך הרבה דרכים ויש כל כך הרבה צורות לבלוט... בכל מקרה אין לשלול אנשים מכיוון שהם מקועקעים או כי אין להם שער בלונדיני!!! שימו לב לשיפוט שלכם כלפי כל אדם.. ונסו להיות פחות שיפוטיים ויותר מבינים.. תמיד יש סיבות לשלול אנשים.. ואם זה בגלל ציורים שהם עשו.. אולי יותר טוב שלא תצאו איתם.. אתם בטוח לא בשבילהם!!

לעצמי לעולם לא אעשה קעקוע

אני לא נגד קעקועים. אחד קטנטן זה אפילו נחמד. ריבוי קעקועים על הגוף מגעיל אותי. גברים, נשים - זה לא משנה. גם אני כמו פלטרון מעדיפה גוף "חלק" עם כמה שפחות קישוטים עליו.

למעלה