קעקועים ,קעקועים....

קעקועים ,קעקועים....

עוד שבוע בדיוק אני בת 30 והגיע הזמן לקעקע את עצמי (בקטנה) כמו שהבטחתי לעצמי. עיצות, רעיונות, מקומות מומלצים יתקבלו בשמחה.

d a l i a l

New member
וואו...../images/Emo2.gif איזו אמיצה...ומגניבה ../images/Emo8.gif

לדעתי הכי יפה זה קעקוע על הכתף או בבטן...ליד הפופיק... תראי לנו כשזה יהיה מוכן?

אמברון

New member
לי יש ../images/Emo42.gif מעל לקרסול הימני

אמא שלי נתנה לי את הקעקוע במתנה כשסיימתי את התואר. מתה לעשות עוד אחד על הכתף (אולי נלך יחד?)

אמברון

New member
במימונך, נכון?

צוחקת. זה בתכנית (מקווה מאוד שבשנת הלימודים הבאה). התחלתי תואר שני וזנחתי באמצע.

yoelth

New member
אם את מסוגלת לחזור תעשי זאת דחוף

זה התפקיד העיקרי שלי במשרד - לשלוח אנשים ללימודים. ואני רואה את אלה שפורשים כמה קשה להם אחר-כך לחזור. בכל מקרה יש לעודד את חיזוק האקדמיזציה של חברי הפורום הזה.....ויפה שעה אחת קודם

Angel972

New member
אתה רומז שרובנו לא מספיק מלומדים../images/Emo35.gif

אתה חושב שיסכימו שמרוקאי יעשה גם תואר שני

yoelth

New member
כמרוקאי יש לך שלו אפשרויות להתקבל:

1. תגיד להם שאתה אשכנזי. גם אני אמרתי וקיבלו אותי. 2. תלמד באוניברסיטה הפתוחה בהתכתבות - כך לא יראו אותך... 3. תגיד להם שיואל שלח אותך......

33נמי

New member
פשששש......סחתיין עליך.

מה תקעקעי? (איזו דוגמה?) אולי שני שבלולים?

Danret

New member
שבלוקולית! ../images/Emo66.gif

כל הכבוד על האומץ! מקומות מומלצים יש שניים: על הגוף - חשוב במקומות שהקעקוע לא יראה רע בעוד 20 שנה כשנתחיל להתקמט
אני הייתי הולכת על הקרסול או על השכם. מקומות מומלצים לבצע את הקעקוע - אני עשיתי פירסינג (לפני המווון זמן) בדיזנגוף סנטר בת"א, לא זוכרת את שם המקום רק שהוא בקומה השניה, והומלץ כי הוא נקי וסטרילי. אני מכירה גם את הסטודיו לקעקועים בשינקין, שוב פרח לי השם, תכננתי לעשות שם קעקוע, נכנסתי להסתכל על דוגמאות וברחתי כששמעתי את הזמזום של המחט...
מקווה שתהיי יותר אמיצה ממני... ומה לקעקע - זה ממש אישי, אבל אם אין לך רעיונות - בכל מקום יש אלבומים של דוגמאות, מה שנשאר לך זה רק לבחור. בהצלחה ותעדכני!

מיי רב

New member
קעקועים רק בפסיכו!!

בדיזינגוף סנטר - קומה שניה משער 5 (אם אני לא טועה). הכי מקצועי וסטרילי - כשמדובר במשהו כזה - זו חובה, מכיוון שממש לא נעים אח"ע כשהקעקוע יוצא עקום או הפירסינג מזדהם. ג'ובינו בשינקין - לברוח רחוק!!! גם יחס מתנשא וגם (כנראה בא ביחד.) לא מקצועי וגם יקר! אני עשיתי קעקוע ופירסינג אצל סיכו לפני מספר שנים אחרי בדיקה מדוקדקת!

בלבלונת

New member
לא יודעת עם מי דיברת בשינקין

אבל לצערי כשעשיתי קעקוע בםסיכו גם הוא יצא עקום וגם פצעו אותי... ואני לא רגישה במיוחד לכאבים ולא זזתי.. לעומת זו בג'ובינו בשינקין נחמדים לאללה, מחירים הגיוניים הייתי שם כמה פעמים ואני תמיד חוזרת עם חברים מאוד מרוצים...

פסיכו...וכל השאר...

לא נקיים! לא מקצועיים! מתחילים עם הנשים(והגברים..היה באמנון לוי). אצל מורנו הכי טוב! באחריות.. כל הקעקועים שלי משם!

לי יש בכתף (הנסיך הקטן) שעשיתי

אצל ג'ובני בשנקין והשניברגל, מעל הקרסול שעסיתי אצל פסיכו בדיגינגוף. יכולה להמליץ על שניהם, אם כי עשיתי לפני שנים...אבל נראה לי ששניהם נשארו בעלי שם עם רמת הגיינה מעל ומעבר!

בלבלונת

New member
אמא של שבלולות

אני ממליצה בחום רב על ג'ובינו בשנקין כמה טיפים חשובים בעיניי: בגדול צריך לבדוק שבאמת הכלים הסטריליים הם חדשים ולא מחטאים אותם במקום... צריך לבוא עם רעיון כי אחרת הולכםי לאיבוד בשלל הרעיונות והציורים. החורף הקרב ובא הוא ה-עונה לעשות קעקועים כי אין פיתויים להחשף לשמש או להיכנס לים או לבריכה... אחלה החלטה - שיהיה בהצלחה אני כבר מחכה לתמונות של השוויץ

בלבלונת

New member
עוד טיפ קטן שנזכרתי

כנשים, בגוף שלנו יש מקומות עם נטייה להשמנה והרזיה - עדיף להימנע מקעקועים במקומות אלו (בטן, ישבן, מפשעה, חזה.. מה גם שאלו איזורים רגישים) לי יש על השכם קעקוע והבא בתור מתוכנן בקרסול או בעורף שמציץ לצוואר... בקיצור אם יש לך עוד שאלות (פירסינג או קעקועים) אשמח לענות לך

למעלה