"קספר" מחזמר חדש

מאור123456

New member
"קספר" מחזמר חדש

בפסח יעלה המחזמר "קספר" על במות ישראל, בעוד שבועיים יערכו בת"א אודישנים לילד בגילאי 11-16, פרסומים יהיו במוסף 24 שעות של ידיעות, בשבו הקרוב .

Nir5L

New member
מה?

מי זו אחותך? יש לך עוד מידע על המחזמר? כמו מי מביים.. איפה זה יהיה וכו'..?

yaronruach

New member
ואללה... מעניין.....

אולי מחפשים גם איזה עץ בן 18? אני מוכן להיות גם תפאורה... מה שיגידו....יש סיכוי???? חחחחחחחח, הכל בהומור!

מאור123456

New member
עד כמה שידוע לי ..

המחזמר הזה אמור לעלות בפסח, והוא יציג שבוע שלם בת"א ( נגה יפו ) ואחר מכן ירוץ בכל רחבי הארץ . באודישנים מחפשים ילדים לתפקידים הראשיים (מרי ליין, קספר ועוד שלושה ילדים) לא ידוע לי מי כתב את המוזיקה ואת המחזה . ההצגה מופקת ע"י חברת הפקות חדשה, שזה הניסיון הראשון שה לעלות מחזמר באורך מלא . עד כמה שהבנתי יש משא ומתן ללהק את רוני (סופרסטאר) לתפקיד הראשי ומכוון שאחותי היא מעצבת את התפאורה ואת התלבושות אז ידוע לי שרוב ההשקעה היא בתפאורה, שעומדת להיות מדהימה . מאור, מישהו מתכוון ללכת לאודישנים ? ?

Nir5L

New member
אממ

מי זו אחותך?? ואני הייתי רוצה ללכת לאודישנים...

Nir5L

New member
חחחחחחחחחחחח ירון

אמממ ומאור (נדמה לי..) יש לך פרטים על המחזמר?

בקשר למחזמר

יש מצב שאתה מפרסם פה מתי יהיו האודישנים כי יש אנשים שלא ממש קוראים ידיעות אחרונות...

מאור123456

New member
סבבה , אני אפרסם פה שזה יופיע

"בידיעות" לפי מה שהבנתי, אז זה ב 5.1.04 ואחותי לא מוכרת בתחום הזה , ניסיון ראשון במחזות זמר .

Nir5L

New member
אמממ

טוב תודה רבה ! אני מקווה שאתה באמת יודע מה אתה אומר ולא כמו המעצבנים שבאים ומספרים סיפורים.. אתה נשמע אמין.. חחח נקווה שאתה צודק באמת :) בכל אופן - אני מקווה שאחותך טובה בעבודה שלה! כי התפאורה זה החלק הכי אהוב עליי במחזות זמר (ובהצגות בכלל)

מאור123456

New member
גם לדעתי הדבר הכי חשוב בהצגות

זה התפאורה, ולפי מה שהבנתי, זה עומד להיות מאוד מושקע

Outlast

New member
הכי חשובה התפאורה?

יותר מהמוזיקה? יותר מהכישרון והביצוע של השחקנים? בעיניי זה פרט די מישני, ביחש לדברים החשובים באמת.. תפאורה טובה לא הופכת הצגה לטובה. שחקנים כן.

מסכימה...

איכות המחזמר ראשית נקבעת על פי המחזה ואיכות שירים אחר כך כישרון שירה +משחק תאורה סופר חשוב! ואחר כך תפאורה לדעתי לפחות. מעניין ממש מי אחראי להפקה הזאת אני מלחינה מחזות זמר... אולי הם צריכים מלחינה?

מתוקיז

New member
בדברים כאלה

אין פחות ויותר חשוב. כדי ליצור את החוויה המושלמת של המחזמר, כל הדברים צריכים להיות טובים. זה חייב להיות שילוב של המשחק, העלילה, השירים והבמה(אני כוללת אביזרים ותפאורה).

Nir5L

New member
מסכים איתך ב100%.. אבל

מה שעליי הכי אהוב זה התפאורה.

למעלה