קסמים

Panther

New member
קסמים

אם הייתם יכולים - איזה קסם הייתם עושים בעולם שלנו?

Tinky

New member
הקסם שלי

ובכן, אם השאלה מדברת על קסם שלקוח מתוך הארי פוטר, אני חושבת שהיית רוצה להיות אנימאגית.

Hermione

New member
אם...

אולי קסם שגורם לאושר עילאי? (בעצם כבר יש דבר כזה- סמים) אני חושבת שהייתי רוצה קסם ש..... אוף! כל מה שאני חושבת עליו כבר יש בספרים! לטס פייס איט- זה אבוד, היא כבר חשבה על הכל. או שלא...

הקסם שלי, ובהצלחה בהמשך דרכך, פנתר

אני הייתי בוחר בכמה דברים: 1. גלימת היעלמות (למרות שזה לא קסם, אז מה?) 2. אנימאגוס 3. הפטרונוס (נגד דימנטורים {סוהרסנים}) 4. יש איזה מאה קסמים שהייתי רוצה לשהתמש בהם, אתם לא? חוץ מזה, בהצלחה בהמשך הדרך פנתר, הרי אני זוכר אותך עוד מכשהפורום התחיל, בתקופה שהיה X2 ולא X4 (האקסים לא היו, אבל אסור היה לדבר על הספר בלי להודיע בכותרת. דרך אגב, פאדפוט עוד כאן? בהצלחה כמנהל הפורום פנתר, וMay The Force Be With You. שתלך בדרך ההארי פוטרים, ולא בדרך הסוהרסנים (דימנטורים). טוב, פשוט בהצלחה!

sarah

New member
אמפריו על ערפת

מי שקקא את ספר 4,מכיר את קלל את האיפריו,שעושה שליט על הבני האדם... אזץ...הבנתם למה אני מתכוונת קודם כל להרגיע את ערפץ ואחר כך לעשות מה שב לי,כנראה

Hermione

New member
שרה, הרגיעי עצמך

אני מבינה שאת לא ממש מרוצה מערפת, אבל זה לא ממש מענין את כולנו, וכל הקטע הזה שלך עם האימפריו והוודו זה ממש חולני... את מבינה, לא מענין אותי הדיעות הפוליטיות שלך, וגם אם היה מענין אותי, לא הייתי מעוניינת לשמוע אותם במסגרת כזו. אני מאוד רגישה בקטע הזה של הפוליטיקה- בכיתה שלי למשל, אנחנו מתדיינים על זה ה-מ-ו-ן (אני אוהבת את הדיונים האלה...) ואני עם דעות מנוגדות לחלוטין משל כל הכיתה שלי ככה שיוצא שאני מול כל הכיתה שלי והם עדיין מתעקשים לשמור על דרך החשיבה העקשנית והמליטריסטית הזו שלהם. אז בבקשה- שמרי את דיעותייך הפוליטיות לעצמך, או שאני אעלץ לפתוח את הפה שלי עליך, וזה לא יהיה יפה... חוץ מזה, אני בטוחה שג`יי קיי רולינג לא חשבה על רוע ואכזריות כשהיא כתבה את הספרים האלו, והצורה שבה את משתמשת בספר לרוע זה ממש מגעיל. אם אני הייתי ג`יי קיי, הייתי נעלבת ביותר. ותחשבי על זה.

למעלה